P09 Tiikerit voitokkaina sarjakauden avausturnauksessa Hakaniemessä 6.10.2018

08.10.2018

Tiikerit voitokkaina sarjakauden avausturnauksessa Hakaniemessä 6.10.2018

SB Vantaan P09 Tiikerit aloittivat sarjakautensa isännöimällä Hakaniemessä 6.10. pidettyä turnausta. Edessä oli siis pitkä päivä ja kolme ottelua.

SB Vantaa Tiikerit – GrIFK Green 12-3

Ensimmäisenä vastaan tuli Kauniaisten ylpeys GrIFK. Vastustaja oli saanut jalkeille juuri täysimiehisen joukkueen ja meillä oli kaksi täyttä kentällistä ja maalilla torjuntavastuun saanut Juuso. Tiikerit olivatkin varsin energisellä asenteella liikkeellä ja ottelun ote oli vahvasti meidän pojilla. Reilussa 8 minuutissa taululla oli jo 3-0 lukemat. Loppuerään mahtui vielä yksi vastustajan maali, Juuson torjuma rankkari ja pari lisämaalia meille. Erätauolle 5-1 johdossa.

Toinen erä oli samanlaista raikasta pelailua ja onnistumisia tuli tasaiseen tahtiin ja myös vastustaja onnistui kahdesti. Lopputulos mallikkaan pelin mukainen 12-3 voitto Tiikereille.

Blackbirds Musta – SB Vantaa Tiikerit 2-8

Toisessa pelissä kohdattiin Keravan Blackbirdsin Musta peliryhmä. Maalille vaihtui meillä Valtteri ja kenttämiehet vaihtoivat lähinnä vain pelipaikkoja, jotta kaikille saataisiin kokemusta sekä hyökkäämisestä, että puolustamisesta. Edellisen pelin hyvä buusti jatkui edelleen myös tässä pelissä. Jalat ja pallo liikkui Tiikereillä oikein mainiosti ja vastustajalta pelattiin aika pois ja tulosta myös syntyi hyökkäyspäässä. Tauolle mentiin 4-0 johtoasemassa.

Toisen erän alkupuoliskolle vastustaja sai kaksi peräkkäistä maalia ja alkoi hengittää niskaan. Pojat eivät kuitenkaan antanut sen häiritä omaa tekemistä, vaan jatkettiin omaa hyvää pelaamista ja se palkittiin vielä neljällä lisämaalilla ja lopputilanne 8-2 Tiikereille!

SB Vantaa Tiikerit – Indians 8-4

Liki kaksituntisen odottelun jälkeen viimeisessä ottelusta vastaan asettui Westend Indians. Maalilla meillä jatkoi hyviä otteita esittänyt Valtteri. Kentälliset laitettiin kokoon periaatteella, varmaa puolustusta ja vikkelää hyökkäystä! Parin tunnin tauko näkyi pelin alussa hieman laskeneella energialla ja peli oli jotenkin tahmeaa. Reilun neljän minuutin kohdalla vastustaja pääsikin rokottamaan hieman lepsusti puolustanutta Tiikerilaumaa. Oltiin ensimmäistä kertaa tappioasemassa tässä turnauksessa ja penkillä luotiin uskoa poikiin, että samalla otteella kuin päivän aiemmissa otteluissa meillä ei ole mitään ongelmia kääntää ottelua voiton puolelle. Tasoitusmaali saatiinkin varsin pian aikaan ja toinenkin perään. Loppuerä oli varsin tasaista kamppailua ja maalit taululla erän jälkeen 5-3 Tiikereille.

Erätauolla painotettiin viimeiseen erään vauhdin lisäämistä, mutta ennen kaikkea puolustuspelaamisen tärkeyttä. Vastustaja antoi alkuun vielä varoitusmerkin tehokkuudestaan maalin muodossa ja tuli jo maalin päähän. Tiikerit näyttivät kuitenkin olevansa laumaeläimiä ja hyvällä joukkuepelillä hoitivat viimeisenkin pelin kunnialla loppuun ja kolmas voitto irtosi 8-4 lukemin!

Loppuhuutojen jälkeen pikapalaute päivän voitokkaasta suorituksesta oli se, että jokainen poika antoi ansaitut aplodit itselleen ja iloisin mielin päästiin laittamaan kenttä takaisin isoon muotoon ja lähtemään kotia kohti.

Suuret kiitokset vanhemmille toimitsijatehtävistä, kannustuksesta ja poikien huoltamisista pelien välillä!

Hyvillä mielin kohti syksyn seuraavia pelejä!