P9 Ikäluokkajoukkueet 2015

SB Vantaa on perustanut uuden 2015 syntyneiden poikien joukkueen elokuussa 2023. Joukkueessa on tällä hetkellä noin 20 pelaajaa ja mukaan otetaan uusia innokkaita pelaajia!

Harjoituksissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja leikkien, pelien ja erilaisten vauhdikkaiden harjoitusten merkeissä.

Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen junioreiden sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti syyskaudella kolme ja kevätkaudella neljä. Turnaukset pelataan joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Harjoitukset kaudella 2023-24 (14.8.2023 – 23.5.2024)

Tiistai klo 19-20, Rajatorpan kalliosuoja

Torstai klo 19-20, Rajatorpan kalliosuoja

Kauden 2023-24 toimintamaksu

Toimintamaksun suuruus on n. 80 €/kk. Summa tarkentuu kauden alussa pidettävässä joukkueen vanhempainkokouksessa, jossa käydään läpi joukkueen kauden 2023–2024 budjetti.

Varusteet:

Mukaan harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniori maila. Voimme lainata tarvittaessa mailan ja suojalasit ensimmäisille kerroille.

Valmennus:

Joukkueen valmennuksesta vastaa Pekka Hämäläinen pekka.hamalainen@sbvantaa.fi sekä apuvalmentajat. Heidän tukenaan toimii seuran valmennuspäällikkö Valtteri Uusitalo.

Kiinnostaisiko valmentaminen?

Joukkueelle etsitään apuvalmentajia vastuuvalmentajan avuksi. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä valtteri.uusitalo@sbvantaa.fi, 050 557 8311

Apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja tukea valmennukseen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Joukkueenjohtajat

Essi Salminen, essi.salminen@sbvantaa.fi

Janne Hautala, janne.hautala@sbvantaa.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Laji-infoa vanhemmille:

Tutustu Salibandyliiton laji-infoon tästä linkistä.

Lasten pelimuotojen säännöt tästä linkistä.

TERVETULOA MUKAAN!