P7 Ikäluokka, 2016-syntyneet

IMG_8185_web.JPG
SB Vantaa on perustanut uuden 2016 syntyneiden poikien joukkueen syyskuussa 2022.
Harjoituksissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja leikkien, pelien ja erilaisten vauhdikkaiden harjoitusten merkeissä.

Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen junioreiden sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti syyskaudella kolme ja kevätkaudella neljä. Turnaukset pelataan joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Harjoitukset kaudella 2022-23 (29.8.2022 – 21.5.2023)

  • Tiistai klo 18-19, Rajatorpan kalliosuoja
  • Torstai klo 18-19, Rajatorpan kalliosuoja

Kauden 2022-23 toimintamaksu

Kerralla maksettuna 400 e (syksy+kevät)

Kahdessa erässä maksettuna 225 e (syksy) ja 225 e (kevät)

Syksyllä aloittavat lapset voivat 40 e kokeilumaksulla kokeilla riskittömästi uutta harrastusta kuukauden ajan (4x), jonka jälkeen voitte päättää, jatkaako lapsi harrastusta. Kokeilumaksun saa vähentää varsinaisesta toimintamaksusta. Jos valitset kokeilumaksun, maksa kokeilumaksu 40 e ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamallasi laskulla ja siinä olevalla viitenumerolla. Jos päätätte jatkaa kokeilukauden jälkeen, maksa loppuosa maksusta samalla viitenumerolla.

Mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa toimistollemme heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitustuntia sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi.

Varusteet:

Mukaan harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniori maila. Voimme lainata tarvittaessa mailan ja suojalasit ensimmäisille kerroille.

Valmennus:

Joukkueen valmennuksesta vastaa seuran juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo

tuula.rovamo@sbvantaa.fi tai p. 045 664 0405


Kiinnostaisiko valmentaminen?

Joukkueelle etsitään apuvalmentajia vastuuvalmentajan avuksi. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä Tuula. Tuula Rovamo p. 045 664 0405‬ tai tuula.rovamo@sbvantaa.fi

Apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta


Lisätietoja:

Tuula Rovamo p. 045 664 0405‬ tai tuula.rovamo@sbvantaa.fi


Laji-infoa vanhemmille:

Tutustu Salibandyliiton laji-infoon tästä linkistä.

Lasten pelimuotojen säännöt tästä linkistä.

TERVETULOA MUKAAN!