P7 Ikäluokkajoukkueet 2016-syntyneet


SB Vantaa perustaa uuden 2016 syntyneiden poikien joukkueen kesäkuussa 2022.

Harjoituksissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja leikkien, pelien ja erilaisten vauhdikkaiden harjoitusten merkeissä.

Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen junioreiden sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti syyskaudella kolme ja kevätkaudella neljä. Turnaukset pelataan joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Harjoitukset kesäkuussa 2022 (7.6.2022 – 21.6.2022)

Ti klo 17-18 Hämeenkylän liikuntahalli

Harjoitukset kaudella 2022-2023 (15.8.2022 - 14.5.2023)

Kaksi kertaa viikossa Rajatorpan kalliosuojassa

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Toimintamaksu:

30€ kokeilumaksulla lapsesi voi kokeilla riskittömästi uutta harrastusta kesäkuun ajan, jonka jälkeen voitte päättää, jatkaako lapsi harrastusta. Mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa toimistollemme heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitustuntia sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi.

Kauden 2022-23 toimintamaksu on:

Kerralla maksettuna 400 e (syksy+kevät)

Kahdessa erässä maksettuna 225 e (syksy) ja 225 e (kevät)

40 e kokeilumaksulla lapsesi voi kokeilla riskittömästi uutta harrastusta kuukauden ajan (4x), jonka jälkeen voitte päättää, jatkaako lapsi harrastusta. Kokeilumaksun saa vähentää varsinaisesta toimintamaksusta. Jos valitset kokeilumaksun, maksa kokeilumaksu 40 e ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamallasi laskulla ja siinä olevalla viitenumerolla. Jos päätätte jatkaa kokeilukauden jälkeen, maksa loppuosa maksusta samalla viitenumerolla.

Mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa toimistollemme heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitustuntia sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi.

Varusteet:

Mukaan harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniori maila. Voimme lainata tarvittaessa mailan ja suojalasit ensimmäisille kerroille.

Valmennus:

Joukkueen valmennuksesta vastaa seuran juniorivalmennuspäällikkö Valtteri Uusitalo

valtteri.uusitalo@sbvantaa.fi tai p. 045 664 0405

Kiinnostaisiko valmentaminen?

Joukkueelle etsitään apuvalmentajia vastuuvalmentajan avuksi. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä Valtteriin. Valtteri Uusitalo p. 045 664 0405‬ tai valtteri.uusitalo@sbvantaa.fi

Apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta

Lisätietoja:

Valtteri Uusitalo p. 045 664 0405 tai valtteri.uusitalo@sbvantaa.fi

Laji-infoa vanhemmille:

Lasten pelimuotojen säännöt tästä linkistä

TERVETULOA MUKAAN!