M-Team - Naiset (4 - 1)

Aika: 12.11.2005 18.30
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Superykkönen

SB Vantaan naiset kokivat kauden ensimmäisen tappion vieraissa M-Teamille. Vantaa oli viimeiset pari viikkoa harjoitellut taktiikkaa juuri M-Teamia ja Ruskeasuon kenttää varten. Kaikelta vietiin kuitenkin pohja jo ensimmäisessä erässä. Tuomaripari Tuija Kosonen, Nina Salmela oli päättänyt viheltää fyysisen kontaktin täysin eikä M-Teamin pelaajiin saanut koskeakaan. Tähän kun lisää Vantaan erittäin tahmean liikkeen, epätarkat laukaukset, M-Teamin maalivahdin Jonna Loisan huippupelin ja oman puolustuksen ja maalivahdin heikon päivän, ei häviäminen ollut edes vaikeaa.

M-Team siirtyi ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon. Ensin Katja Piispa syötti Annika Mäntyselle Vantaan puolustajien välistä. Hieno ohjaus ohitti SB Vantaan maalivahti Mari Kinnusen. Toisen maalin viimeisteli Piispa itse. Vantaa oli lähdössä hyökkäämään, mutta avaussyöttö karahti M-Teamin puolustajan lapaan. Tästä kovalla poikittaissyötöstä Piispalle avopaikka mistä hyvällä laukauksella jälleen pallo toistamiseen ohi Kinnusen.

Toiseen erään SB Vantaa tiivisti kokoonpanoaan kahteen ketjuun. Peli saatiinkin paremmin haltuun, mutta viimeistely oli surkeaa. SB Vantaan 2-1 kavennuksen iski Anna Yli-Kojola joka pääsikin tälläämään täysin tyhjään maaliin, Minna Uusipaavalniemen vapauttavasta poikittaissyötöstä. Maalin tappioasemassa siirryttiin erätauolle.

Kolmanteen erään oli pakko lisätä taas liikettä, mutta minkäs teet kun meidän vauhti on synonyymi rikkeille ja vastustajan vapareille. Kolmas erä sai huonoimman mahdollisen alun kun keskikentän pallonmenetys johti M-Teamin 3/2 hyökkäykseen. Annika Mäntynen iski illan toisen maalinsa 17 sekunnin pelin jälkeen. Loppulukemat 4-1 viimeisteli Heli Haapasalmi ajassa 43.12.

Ottelun voitti sitä enemmän halunnut, se on pakko myöntää. SB Vantaa oli haluton, hävisi kaksinkamppailut järjestäen, rikkoi liikaa ja oli äärimmäisen tehoton maalinteossa. Lisäksi on julmaa, että tuomarit voivat täysin torpeedoida toisen joukkueen pelitavan, joka oli kova ja pääsääntöisesti rikkeetön. Laukaukset ottelussa menivät Vantaan hyväksi 68-17. Maalia kohti suuntautuneet 32-10. Mari Kinnuselle ottelussa 6 torjuntaa, 4 päästettyä maalia, Jonna Loisalla M-Team maalissa 31 torjuntaa ja 1 päästetty maali.