Aika: 28.9.2008 17.00
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Suomen Cup

Kirvelevä tappio SSV:lle

Ensimmäinen erä päättyi maalittomana, mutta SSV siirtyi toisessa erässä kahden maalin johtoasemaan ja iski vielä päätöserän loppuun kolmannen osumansa. Vaikka Vantaa onnistuikin kolmannessa erässä maalinteossa, ei loppurutistus riittänyt ja jatkoonpääsyhaaveet sai haudata. Ottelu päättyi SSV:n voittoon 3-2.

Ottelun avausmaali syntyi vasta toisessa erässä, kun helsinkiläisten Sini Olaste kauhoi maalin edestä pallon häkkiin. Ajassa 28.03 Sari Ahlroos laukoi taukolukemiksi tarkalla yläkulmaosumallaan jo 2-0.

Kolmannessa erässä SSV joutui hillitsemään Vantaan menoa kahdesti rikkeen arvoisesti. Ajassa 31.37 Riitta Lankisen kaukoveto yllätti SSV:n maalivahdin vantaalaisten pelatessa ylivoimalla.

Pahin takaisku nähtiin ajassa 43.48, kun Vantaan alin puolustaja lähti vaihtoon ja SSV:n nopeakinttuinen Sirinan Boonbut pääsi täysin vapaasti haastamaan Jonna Nyforsin. Ottelua oli jäljellä enää reilu minuutti, kun Boonbut takoi taululle 3-1 lukemat SSV:lle.

Vantaa otti maalivahdin pois maalilta tämän jälkeen ja lähti ylivoimalla pyörittämään. Riskinotto kannatti Riitta Lankisen tehtyä ottelun toisen maalinsa ja kavennettua tilanteeksi 3-2. Kiivas taistelu jatkui vielä, mutta viimeistely ei enää onnistunut, vaan SSV nappasi voiton.

Teksti: Päivi Antikainen

1 - 018:17VastustajaEi syöttäjää
2 - 028:03VastustajaEi syöttäjää
2 - 1 (yliv.)31:37Lankinen RiittaEi syöttäjää
3 - 143:48VastustajaEi syöttäjää
3 - 244:27Lankinen RiittaEi syöttäjää
31:29Vastustaja2 min
33:49Vastustaja2 min