Aika: 28.9.2008 10.00
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Suomen Cup

Naisille jähmeällä pelillä niukka voitto

Edustusnaisten Suomen Cupin ensimmäinen ottelu 1-divisioonan LoSB:ia vastaan päättyi niukkaan 2-1 voittoon.

Ajassa 12.47 pallo saatiin ensimmäisen kerran kulmavaparikuvion päätteeksi lohjalaisten maaliin, mutta maali hylättiin. Minuutti myöhemmin avausosuma vihdoin syntyi. Miia Saaren poikittaissyöttö tavoitti laukaisuvalmiina olleen Jannica Hagströmin, joka laukoi pallon yläpesään.

Toisen erän alussa nähtiin vantaalaisten toinen osuma ottelun tehopelajaana palkitun Jenni Rautasen tällättyä pallon häkkiin, kun ottelua oli pelattu 18.20. Kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin 2-1 lukemissa LoSB:in karvauksen tuotettua tulosta - pallo lauottiin Laura Vehviläisen selän taakse vain viisi sekuntia ennen erän päättymistä.

Kolmannessa erässä LoSB pisti enemmän painetta Vantaan päätyyn ja tasoitus oli enemmän kuin lähellä. Loppulukemat säilyivät kuitenkin kotijoukkueen hyväksi 2-1 loppuun asti.

Teksti: Päivi Antikainen

1 - 013:50Hagström JannicaEi syöttäjää
2 - 018:20Rautanen JenniEi syöttäjää
2 - 129:55VastustajaEi syöttäjää
Vehviläinen Laura: 6 torjuntaa
Vastustaja: 12 torjuntaa