Oilers - Naiset (2 - 5)

Aika: 7.1.2009 18.45
Paikka: Leppävaaran Liikuntahalli
Sarja: Salibandyliiga


SB Vantaa voitti toistamiseen Espoon Oilersin tällä kaudella
 
SB Vantaan naiset pelasivat keskiviikkona joulutauon jälkeen  Leppävaarassa Espoon Oilersia vastaan. Joukkueemme vietti kolmen viikon taukoa yhteisistä harjoituksista parantaaksemme flunssa-aaltoa ja loukkaantumistilannetta.

Joukkue ennätti harjoitella vain pari kertaa ennen keskiviikon ottelua, mutta tämä tauko kannatti, sillä naiset olivat kahden erän verran vahvempia ja valmiimpia kuin vastustaja.
 
Ensimmäinen erä ja etenkin ottelun alku lähti molempien joukkueiden "sähläyksellä". Tilanteet aaltoilivat päästä toiseen eikä pallokontrolli ollut oikein kunnolla kummallakaan joukkueella. Huomasi selkeästi että edellisestä ottelusta on jonkun verran aikaa; pallo pomppi lavassa eikä syötötkään kunnolla löytäneet perille.
 
Toinen erä lähtikin SB Vantaan maltillisemmassa otteessa, saimme pidettyä palloa paremmin, pystyimme purkamaan Oilersin paineen antamista ja luotua hyviä tilanteita. Oilersin maalivahtipeli ei tänään kunnolla onnistunut ja saimme upotettua muutaman vedon suhteellisen helposti. Meidän maalivahti Jonna Nyfors sitä vastoin onnistui jälleen maalinsuulla, teki tärkeitä torjuntoja ja otti selkeän voiton maalivahtipelissä verrattuna vastustajaan.
 
Kati Kivimaan kova työnteko palkittiin tänään kahdella osumalla ja Jessica Laidler pääsi myöskin maalin teon makuun. Tärkeitä maaleja pelaajille, jotka tekevät kovasti töitä koko ajan.

Ei toki sovi unohtaa meidän puolustajia, jotka urakoivat toden teolla. Joukkueemme onnistui tänään myös alivoimapelaamisessa erittäin hyvin, alivoima pelasi uhrautuvasti ja peittävästi kolmen jäähyn verran. Pääsimme toisessa erässä kokeilemaan ylivoimapelaamistakin, mutta emme saaneet maalia aikaseksi tällä kertaa, vaikka tilanteita saatiin luotua aikaisempiin ylivoimiin verrattuna eniten.
 
Vantaalaiset lähtivät kolmanteen erään alivoimalla. Tämä oli varmasti ottelun ratkaisu, koska kestimme alivoiman ilman takaiskua, ja se laittoi meille vieläkin isomman vaihteen taisteluun.

Pelasimme tänään normaalia aktiivisempaa peliä ja onnistuimme mielestäni siinä asiassa suhteellisen hyvin. Rullasimme koko ottelun lävitse kolmella hyökkäyskolmikolla ja kahdella pakkiparilla. Tämä toimi tällä kertaa ja kaikki kentälliset suorituivat illan ottelusta hyvällä arvosanalla.

Muutimme hieman karvaamista ja haimme hiukan rauhallisempaa otetta ja säästelimme jalkoja ja onnistuimme myöskin siinä ja teimme vastustajan aseettomaksi. Ansaitut kaksi pistettä lähti tänään Vantaalle. Tästä on virkeä mieli lähteä lauantaiseen peliin, jolloin Vantaa saa vastaansa tuoreen Suomen Cup mestarin PSS:n.

Jaana Oikarinen
Päävalmentaja

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 106:13Kivimaa KatiEi syöttäjää
1 - 108:37VastustajaEi syöttäjää
1 - 221:26Kivimaa KatiEi syöttäjää
1 - 323:37Laidler JessicaEi syöttäjää
1 - 426:46Raassina AnnamariEi syöttäjää
2 - 427:02VastustajaEi syöttäjää
2 - 529:56Karjala UllaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
13:52Leppinen Essi2 min
17:30Raassina Annamari2 min
34:11Vastustaja2 min
39:41Laidler Jessica2 min
Torjunnat:
Nyfors Jonna: 20 torjuntaa
Vastustaja: 21 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Kullaa Laura
Hyökkääjä
10Karjala Ulla
Hyökkääjä
11Kivimaa Kati
Hyökkääjä
15Leppinen Essi
Puolustaja
18Hagström Jannica
Hyökkääjä
20Vaarasuo Elina
Puolustaja
21Raassina Annamari
Puolustaja
23Nyfors Jonna
Maalivahti
25Mero Annina
Puolustaja
26Laidler Jessica
Hyökkääjä
27Saari Miia
Hyökkääjä
31Lankinen Riitta
Puolustaja
31Varmo Hanna-Maria
Maalivahti
34Vehviläinen Laura
Maalivahti
77Haapasalmi Heli
Hyökkääjä
79Ojala Katri
Hyökkääjä
82Nurmia Laura
Hyökkääjä
-Antikainen Päivi
Joukkueenjohtaja
-Kervinen Antti
Valmentaja
-Laine Krista
Joukkueenjohtaja
-Mitchell Sarah
Valmentaja
-Oikarinen Jaana
Päävalmentaja
-Roponen Tiina
Huoltaja