Aika: 4.10.2008 14.00
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Salibandyliiga

Tappio SB-Prolle hyvästä loppukiristä huolimatta

SB Vantaan naisten kamppailu SB-Prota vastaan päättyi niukkaan 3-4 tappioon. Vieraat varmistivat hyvän etumatkan jo ottelun ensimmäisessä erässä siirtyen nopeasti kolmen maalin karkumatkalle.

Vantaan kavennusosumia syntyi yksi jokaisessa erässä, mutta se ei riittänyt pisteiden saamiseen vastustajan iskettyä vielä kertaalleen pallon vantaalaisten verkkoon.

Ottelun avausmaali syntyi jo ajassa 1.07, kun vieraiden Eerika Suominen iski maalin edestä pallon alakulmaan ohi Laura Vehviläisen. Toinen nurmijärveläisten osuma syntyi harmittavasti Vantaan puolustuksen epäonnistuneesta poikittaissyötön katkaisusta pallon ohjauduttua omaan maaliin.

Erän puolivälissä kotijoukkue pääsi paremmin peliin mukaan, ja sai luotua painetta SB-Pron kenttäpuoliskolle, mutta maali antoi vielä odottaa itseään. Vieraat sitä vastoin onnistuivat kolmannen kerran yllättämään Vantaan maalivahdin Tiia Salmen lauottua puolesta kentästä pallon sisään.

Ajassa 15.19 Jessica Laidler viimein avasi kotijoukkueen maalitilin hienolla takarimaan osuneella vedollaan kaventaen tilanteeksi 1-3.

Toisessa erässä molemmat joukkueet pääsivät testaamaan ylivoimakuvioitaan. Vantaa kesti Laura Kullaalle vaarallisesta pelitavasta tuomitun rangaistuksen hyvällä alivoimapelillään, mutta SB-Pro joutui kertaalleen antautumaan vajaamiehityksellä. Vieraiden Hanni Hopsun istuttua kaksiminuuttistaan työntämisestä, Jenni Rautanen laukoi pallon etukulmasta sisään ohi Laura Loisan, kun ottelua oli pelattu 36.57.

Valitettavasti kavennuksen tuottama ilo haihtui nopeasti, kun vajaa minuutti myöhemmin SB-pro kasvatti jälleen eron kahteen maaliin.

Kolmanteen erään lähdettin 2-4 tilanteessa. Ottelun viimeiseksi osumaksi jäi veikkauspörssin kolmella pisteellä palkitun Jenni Rautasen yksilösuorituksen jälkeinen maali. Rautanen katkaisi syötön nurmijärveläisten maalin takana, eteni maalin kulmalle ja nosti pallon pienestä kulmasta sisään kaventaen loppulukemiksi 3-4.

Teksti: Päivi Antikainen

0 - 101:07VastustajaEi syöttäjää
0 - 205:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 311:55VastustajaEi syöttäjää
1 - 315:19Laidler JessicaEi syöttäjää
2 - 3 (yliv.)36:57Rautanen JenniEi syöttäjää
2 - 437:44VastustajaEi syöttäjää
3 - 447:34Rautanen JenniEi syöttäjää