Naiset - RSB Team (4 - 7)

Aika: 17.11.2013 14.00
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Naisten 1-divisioona

Eino ei valitettavasti tuonut Vantaan edustusnaisille riittävästi myrskyn merkkejä sunnuntain otteluun, vaan RSB-Team kävi napsimassa pisteet Rovaniemelle tuloksella 4-7.

SB Vantaa hallitsi ensimmäisen erän tapahtumia, vaikka erätauolle siirryttiinkin 1-2 lukemissa. Vantaan ainokainen kirjattiin Laura Kullaalle, joka laukoi Suvi Joutsenen syötöstä pallon maaliin ajassa 12:48 tasoittaen pelin 1-1.

Toisessa erässä vantaalaiset sortuivat rikkeisiin eikä pelistä saatu kunnolla otetta. RSB-Teamille tarjoutui kahdesti mahdollisuus kasvattaa ylivoimalla johtoasemaansa, ja Riikka Tapio kiitti tälläten pallon häkkiin sekä Cecilia Bergmanin että Jenni Rautasen istuessa jäähypenkillä.

Päätöserässä Vantaan nuori Tuuli Karttunen näytti maalintekotaitojaan kaventamalla lukemia hattutempun arvoisesti, ja Tuuli palkittiinkin ansaitusti ottelusta kotijoukkueen parhaana pelaajana. Rovaniemi onnistui vielä viimeisen kaksikymppisen aikana muutamaan otteeseen viimeistelyssä, joten voitto kamppailusta meni uhrautuvasti puolustaneille ja vastaiskupaikkansa hyödyntäneille vieraille.

Naisten seuraava ottelu pelataan 30.11.2013 kello 18:30, jolloin vieraaksi Myyrmäen urheilutalolle saapuu FBC Turku. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan!