KorsKa - Naiset (1 - 3)

Aika: 15.3.2008 15.00
Paikka: Lumo Halli
Sarja: Liigakarsinnat

Liigakarsintojen toinen vaihe käynnistyi lauantaina Korsossa, kun KorsKa ja SB Vantaa ottivat yhteen paikalliskamppailussa vantaalaisten paremmuudesta ja liigapaikasta ensi kaudelle. Ensimmäisestä ottelusta pidemmän korren vei peliä hallinnut SB Vantaa lukemin 1-3.

Ottelun avauserä oli maaliton ja ainoat tilastomerkinnät syntyivät KorsKan kahdesta jäähystä. Vantaan ylivoima pyöri hyvin, mutta laukaukset viuhuivat ohi maalin eikä kotijoukkueen maalia vartioineella Anne-Mari Matilaisella ollut suuria haasteita maalinsa puhtaana pitämiseen.

SB Vantaa lähti toiseen erään ylivoimalla, kun Elina Pullisen jäähyä oli vielä 39 sekuntia jäljellä. Ylivoima ei vieläkään tuottanut tulosta, mutta avausmaali syntyi vihdoin ajassa 23.08 Ulla Karjalan rannattua pallon yläpesään. Puolitoista minuuttia myöhemmin verkot heiluivat toistamiseen vieraiden hienon lähivaparikuvion päätteeksi. Riitta Lankinen syötti Jenni Rautaselle, jonka yläkulmasijoitus siirsi vieraat jo kahden maalin johtoon.

Ajassa 30.44 Essi Leppiselle tuomittiin kahden minuutin rangaistus estämisestä, jonka seurauksena KorsKalle tarjottiin ylivoimalla kavennusmahdollisuutta. Ylivoima oli kuitenkin heikko ja Jenni Rautanen piti korsolaisia melkein pilkkanaan pitäen hienoilla harhautuksillaan palloa hallussaan lähes puoli minuuttia.

Kolmatta erää ennätti kulua 35 sekuntia, kun Vantaa iski kolmannen kerran. Tällä kertaa viimeistelijänä toimi Suvi Joutsen, jonka veto upposi alakulmaan.

Laura Kullaan jouduttua mailaan lyönnistä jäähyttelemään pariksi minuutiksi, KorsKalla oli toistamiseen mahdollisuus ylivoimakavennukseen. Tälläkään kertaa maalin teko ei onnistunut, vaan Vantaa pelasi hyvän alivoiman ja onnistui peittämään vetoja ja katkaisemaan syöttöjä pelaten tärkeitä sekunteja pois alivoima-ajasta.

SB Vantaan harhasyöttö kesken vaihtorumban aiheutti ylimääräisiä sydämen lyöntejä, kun Monna Lintunen oli pääsemässä täysin vapaasti läpiajoon. Riitta Lankiselle tuomittiin tilanteesta mailaan lyönnistä jäähy, joka tällä kertaa kostautui KorsKan otettua maalivahtinsa pois maalin suulta ja pyöritettyä kuudella neljää vastaan. Ottelua oli jäljellä enää reilu minuutti, kun Teija Uurinmäki kavensi loppulukemiksi 1-3.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Myyrmäen urheilutalolla klo 14.00. Tervetuloa kannustamaan naiset voittoon! Sisäänpääsymaksu 2 € (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Myös seuran jäsenkortilla vapaa pääsy).