Aika: 4.9.2007 19.30
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Harjoitusottelut

Harjoitusottelussa niukka tappio

Naiset pelasivat tiistaina harjoitusottelun liigakarsinnoissakin vastustajana ollutta Korson Kaikua vastaan. Ottelu alkoi vieraiden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun Teija Uurinmäen kiertorannari upposi heti alkuminuuteilla ja jatkoa seurasi. Peliä oli ehditty pelaamaan vasta reilut kahdeksan minuuttia, kun vieraat olivat siirtyneet jo 0-3 johtoasemaan.

Toisessa erässä Vantaa sai onneksi vähän paremmin pelistä otetta, ja pelikuntoon palautunut Jonna Kettunen tälläsi vihdoin odotetun kavennusosuman Laura Kullaan loistavasta syötöstä. KorsKa iski kuitenkin takaisin vain puolisen minuuttia myöhemmin. Pallo pomppi luvattoman paljon ja harjasyöttöjä ja syötön menetyksiä tapahtui vaarallisesti omalla puolustusalueella, mutta maalissa pelannut Krista Laine pystyi estämään loput KorsKan yritelmät.

Viimeiseen erään lähdettiin jo ihan erilaisella asenteella ja peli parani huomattavasti. Hyökkäyspäässä saatiin välillä melkoista pyöritystä aikaiseksi ja maalejakin alkoi syntymään. Ensin Jenni Rautanen kavensi kovalla ja tarkalla kudillaan 2-4, ja loppulukemat 3-4 taituroi Heli Haapasalmi "vanhanaikaisella".