Aika: 5.2.2008 20.00
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: 1-divisioona

Tappio viimeisessä runkosarjan pelissä

Vantaalaisten ensimmäisen erän hyvä pelivire hiipui toisessa erässä ja kolmannessa katosi kokonaan. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 1.13 Tuija Salmisen viimeistelystä. Kun Vantaan pyöritys Indiansin kenttäpuoliskolla ei tuottanut tulosta, lähdettiin ensimmäiselle erätauolle vieraiden niukassa johdossa.

Toisessa erässä Indians nosti karvaustaan ja pääsi paremmin peliin mukaan. Vantaan ainoa osuma syntyi ylivoimalla Anu Lodeniuksen istuessa estämisestä kahden minuutin rangaistusta. Ylivoimaa oli jäljellä puolisen minuuttia, kun Laura Kullaa ohjasi maalin edestä Riitta Lankisen laukoman pallon pömpeliin tasoittaen ottelun 1-1.

Riemu tasoituksesta jäi kuitenkin lyhyeksi, kun ottelun parhaana Indiansista palkittu Sirkka-Liisa Rotinen tälläsi pallon ohi Laura Vehviläisen vain 24 sekuntia Laura Kullaan osuman jälkeen. Tämän jälkeen vantaalaisten peli hyytyi eikä Indiansilla ollut suuria vaikeuksia säilyttää saavutettua johtoasemaansa.

Kolmannessa erässä Sirkka-Liisa Rotinen viimeisteli toisen maalinsa, samoin Tuija Salminen, joten loppulukemat olivat Indiansin hyväksi selkeät 1-4. Kotijoukkueen parhaana palkittiin läpi ottelun varmoja otteita esittänyt Laura Kullaa, joka ainoana onnistui maalinteossa.