Sarja: 1-divisioona

TuuU vs SB Vantaa

Hyvien yöunien jälkeen olimme valmiita kohtaamaan ennalta selkeästi kovemman joukkueen kuin mitä lauantainen oli.

Tuupovaaran joukkue on vahvistunut viime kaudesta jonkin verran, ja tiedossa oli että heillä on myös suhteellisen laaja rinki pelaajia.

Vantaa lähti otteluun hyvällä fiiliksellä ja keskittyneesti, mutta tämä ei auttanut. Vastustaja aloitti salama-alulla ja siirtyi johtoon jo ajassa 0.21. Tästä alkoikin joukkueemme kannalta vaikea ensimmäinen erä. Tuupovaara hallitsi kentällä tilanteita ihan miten halusi – meidän oli vain pysyttävä mukana ja vältettävä uusia takaiskuja.

Toisella erätauolla haettiin hieman muutosta omaan pelaamiseen ja pallolliseen peliin keskittymistä painotettiin. Tämä näkyikin pelaajien otteissa ja toinen erä meni meidän tahdissa. Jenni Rautanen aloitti maalitehtailun, ja tuntui siltä että veto kuin veto menisi sisään.

Erätauolle lähdettiinkin meidän johtaessa yhdellä maalilla 3-4.

Jokin ehkä hyvän olon tunne taisi vallata joukkueemme mieltä kolmanteen erään lähdettäessä, sillä meidän liike ja pallollinen pelaaminen loppui. Heräsimme kuitenkin vielä uudestaan taistelemaan ottelun voitosta, mutta harmiksemme viimeistely ei onnistunut eikä kuudella pelaajalla pelaaminenkaan tuottanut tulosta ottelun viimeisillä minuuteilla. Ottelu päättyi näin Tuupovaaran hyväksi 6-4.

Olimme pienellä kokoonpanolla liikenteessä ja kolme peliä neljän päivän sisällä näkyi: jalka alkoi luonnollisesti hieman painamaan, mutta silti hieno ja hyvä taistelu kokonaisuudessaan meidän joukkueelta.

Pieniä ruhjeita tuli matkan varrella lisää. Maanantaina pidämme lepopäivän ja tiistaina jatkamme harjoituksia. Ensi viikonloppuna ottelut jatkuvat kotihallissa Oulun joukkueita vastaan.