Naiset - SSV (4 - 3)

Aika: 20.1.2007 13.30
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: 1-divisioona

SB Vantaa aloitti vahvalla hyökkäyspelillä ja ensimmäinen maali nähtiin ajassa 02.26 Tuija Salmisen tekemänä. Peli jatkui tasaisena vääntämisenä, kunnes SB Vantaa onnistui maalinteossa toistamiseen. Peliä oli pelattu 06.06, kun Annamari Raassina laukoi maalin Riitta Lankisen syötöstä. SB Vantaan saadessa jäähyn SSV:n vapaalyönnin yhteydessä väärästä etäisyydestä, vierailijat käyttivät ylivoiman hyväkseen ja kavensivat pelin 2-1 Leena Saareman tekemällä maalilla ajassa 11.26. Ensimmäinen erä oli hienoista SB Vantaan hallintaa, mutta SSV sai hyödynnettyä erän lopulla maalintekopaikkansa ja tasoitti pelin 2-2 Anna Nurmivaaran osumalla.

Toiseen erään SB Vantaa lähti hakemaan juoksuvoimaa kolmella hyökkäysketjulla. Erä oli vähämaalinen huolimatta molempien joukkueiden lukuisista ”läheltä piti” tilanteista. Etenkin erän alkupuoliskolla pallo pomppi ja laukaukset epäonnistuivat tai suuntautuivat maalin ohi kummallakin joukkueella. Toisen erän puolessa välissä Vantaa sai pelistä taas paremmin otetta ja ajassa 35.58 Tuija Salminen tykitti yläkulmaan Heli Haapasalmen syötöstä ja teki ottelun toisen maalinsa. SB Vantaan maalivahti Krista Laine loisti parilla upealla torjunnallaan ja vierailijoiden laukoessa useamman kerran ohi maalin, siirryttiin erätauolle kotijoukkueen johtaessa 3-2.

Kolmannessa erässä SB Vantaalle tarjottiin mahdollisuutta lisämaaleihin jopa viidellä kolmea vastaan SSV:n ottaessa kaksi rangaistusta ajassa 42.24. Samaan aikaan, kun  SSV:n rangaistukset päättyivät, SB Vantaa onnistui kasvattamaan johtoaa 4-2 Tuija Salmisen syöttäessä Jenni Rautaselle, joka laukoi lähietäisyydeltä pallon varmuudella maalivahti Jenny Kniefin selän taakse. SSV:n Heli Kämäräinen onnistui kaventamaan lukemia vapaalyönnin päätteeksi hyvin onnistuneella kuviolla: pieni syöttö viereen ja veto. Lisämaaleja ei enää nähty, vaikka vierailijat yrittivät tasoitusta ottamalla maalivahdin pois pari minuuttia ennen ottelun päättymistä. Näin ollen pisteet jäivät tiukan pelin jälkeen kotijoukkue SB Vantaalle lukemin 4-3.