Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: 1-divisioona

Vantaan naiset pungersivat väkisin voittoon

SB Vantaa lähti lauantaina liikkeelle entisestään kutistuneella kokoonpanolla, poissa olivat mm. Ansku Raassina ja Jonna Kettunen. Joukkuessa oli myös viikon aikana kiertänyt vatsatauti.

Kohtaaminen alkoi vantaalaisittain synkissä merkeissä, kun ajassa 2.36 kajaanilaiset laukoivat ensimmäisen maalin aivan SB Vantaan maalin edustalta. Erän puolivälissä kotijoukkue tasoitti Jenni Rautasen onnekkaalla maalilla. Mutta vain muutama minuutti myöhemmin kajaanilaiset ottivat taas johtoaseman. Erätauolle tilanne oli 1-2.

Ensimmäisen erän hätäily ja räpeltäminen jatkuivat myös toisessa erässä. Tästä huolimatta kotijoukkue onnistui maalinteossa kahdesti, Mirkka Laakan ja Tuija Salmisen osuessa kehikoiden sisään. Papaksen onnistuessa vain kerran toiselle erätauolle mentiin lukemissa 3-3.

Kolmas erä ei tuonut peliin juurikaan mitään uutta ja kokoonpanomuutoksista huolimatta tasainen pungertaminen suuntaan ja toiseen jatkui. Tämä näkyi myös maalivahtien torjunnoissa. Pelin aikana Papaksen Kinnuselle kertyi 21 torjuntaa ja SB Vantaan Laineelle 20 torjuntaa. Erän puolivälissä Ilona Sutela onnistui hyödyntämään Papaksen puolustuspään sähläyksen ja siirsi kotijoukkueen 4-3 johtoon.

Maalitilanne ei enää muuttunut, joten näihin numeroihin ottelu myös päättyi. Kumpikin joukkue jäi otteissaan kauas parhaimmista suorituksistaan. Kotijoukkue saakin olla tyytyväinen, että jatkoa ajatellen tärkeät pisteet jäivät Vantaalle.