E-tytöt UUSI 2020

sb-vantaa-tyttojuniori2.jpg

SB Vantaa on perustamassa kevään/syksyn 2020 aikana uuden E-tyttöjoukkueen (2009-10 syntyneet). Aikaisempaa kokemusta salibandystä ei tarvitse olla. Tule rohkeasti kokeilemaan, tutustumaan ja ihastumaan lajiin.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

HARJOITUKSET

  • To klo 19-20 Rajatorpan kalliosuojassa, Rajatorpantie 27.

Uuden joukkueen harjoitukset alkavat tutustumisen merkeissä. Joukkue harjoittelee kevät-kesäkauden kerran viikossa torstaisin Rajatorpan kalliosuojassa klo 19-20 (Rajatorpantie 27).

Juhannuksesta joukkue jää kesätauolle.

Elokuusta, koulujen alettua, joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa. Kauden 2020-21 harjoitusvuorot selviävät heinäkuussa.

Joukkue osallistuu harjoitusten lisäksi Salibandyliiton oman ikäluokan haastajasarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (loka-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

TOIMINTAMAKSU

Kevät-kesäkauden toimintamaksu on 30€/kk.

Kaudella 2020-2021 toimintamaksun suuruus on n. 75€/kk.


VARUSTEET

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila. Lainaamme tarvittaessa suojalasit sekä mailan ensimmäisille kerroille.

RAJATORPAN KALLIOSUOJAN OVEN AVAUS

Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja ovi avataan ovikoodilla, joka lähetetään joukkueen infokirjeen yhteydessä.

VALMENNUS


Joukkueen valmennuksesta vastaa käynnistymisvaiheessa seuran juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo (045 664 0405, tuula.rovamo@sbvantaa.fi).

Joukkueelle etsitään valmentajaa ja apuvalmentajia. Mikäli olet kiinnostunut valmentamaan joukkuetta tai toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä Tuulaan. Tuula Rovamo 045 664 0405, tuula.rovamo@sbvantaa.fi.

Valmentajan ja apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen valmennusmateriaalia, valmiiksi tehdyn kausisuunnitelman sekä säännöllisesti koulutusta sekä opastaa ja tukee valmennusta.


LISÄTIETOJA


Joukkuetoiminnasta saa lisätietoa juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamolta (045 664 0405, tuula.rovamo@sbvantaa.fi) tai toiminnanjohtaja Jukka Weliniltä (p. 045 350 9955‬, jukka.welin@sbvantaa.fi)

TERVETULOA MUKAAN TIMANTISEEN TYTTÖSALIBANDYYN!