E- ja F-tytöt UUDET JOUKKUEET 2019

sb-vantaa-tyttojuniori2.jpgSB Vantaa on perustamassa syksyn 2019 aikana uusia joukkueita E- tytöille (2009-10 syntyneet) ja F-tytöille (2011-12 syntyneet). Mukaan mahtuu uusia innokkaita tyttöjä. Tule rohkeasti kokeilemaan, tutustumaan ja ihastumaan lajiin.

Uudet joukkueet harjoittelevat alkuun yhdessä SB Vantaan tyttöjen salibandykoulu ryhmien kanssa maanataisin Rajatorpan kalliosuojassa kerran viikossa.

Kun joukkueeseen haluavia tyttöjä saadaan kasaan riittävän määrä. Tavoitteena olisi perustaa E- ja F-tyttöjen peliryhmät, jotka voisivat ilmoittautua mukaan Salibandyliiton oman ikäluokan haastajasarjaan. Nuoremmissa juniorisarjoissa Salibandyliiton sarjatoimintaan on usein mahdollista ilmoittautua mukaan myös vasta kevätkaudelle.

Harjoitukset:

  • Ma klo 18-19 Rajatorpan kalliosuojassa

Kaudella 2019-20 harjoitusten lisäksi tavoitteena olisi osallistua kevätkaudelle 2020 Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokan haastajasarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (tammi-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Toimintamaksu

Varusteet

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila.

Lainaamme tarvittaessa suojalasit sekä mailan ensimmäisille kerroille.

Rajatorpan kalliosuojan oven avaus

Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja ovi avataan ovikoodilla, joka lähetetään joukkueen infokirjeen yhteydessä.

Lisätietoja

Joukkuetoiminnasta saa lisätietoa juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamolta (045 664 0405, tuula.rovamo@sbvantaa.fi) tai toiminnanjohtaja Jukka Weliniltä (p.045 350 9955‬, jukka.welin@sbvantaa.fi)

Tervetuloa mukaan timanttiseen tyttösalibandyyn!