SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Perjantai  14.9.2018 17:30 - Perjantai 22:00Seuran toimihenkilöillanvietto

Pelatut ottelut

24.3.2018 18:00
Edari - Rangers7 - 8 » 24.3.2018 14:00
ÅIF - Naiset4 - 2 »

Vauvajumppa

Vauvajumppa on aikuisen ja alle vuoden ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja hauskaa yhdessäoloa. Mukaan voi ilmoittautua kun vauva on noin 3 kk ikäinen ja jaksaa kannatella päätään. Vauvajumppa tunnit voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden, mikäli ryhmään mahtuu.

Tunnilla yhdistetään aikuisen sykkeen kohottaminen ja lihasten vahvistaminen yhteiseen toimintaan vauvan kanssa. Vauva on luontevasti mukana lähes kaikissa osioissa, esimerkiksi "painona". Tunnin sisällössä huomioidaan äidin palautuminen synnytyksestä. Tunnilla opit myös loruttelemaan vauvan kanssa.

Jumppa auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, mutta liikkeet sopivat hyvin myös isille, kummille tai mummille. Kunto kohoaa ja vauvan käsittelyvarmuus kasvaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen täältä

Lisätietoja sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi tai puhelimitse Erika Svahnilta, 045 350 9955. 

Aikataulut

Jumppa alkaa ti 16.1.2018 klo 9:30–10:15. Paikka on Rajatorpan Kalliosuojan iso tatami, Rajatorpantie 27. Jumppaa ei pidetä hiihtolomaviikolla ti 20.2. Kevätkauden viimeinen kerta 27.3.18

Rajatorpan kalliosuojan oven avaus:

Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja se avataan soittamalla. Jos et pääse ovesta sisään "jonkun toisen peesissä", soita ohjaaja Tuulalle p. 045 6640405, joka soittaa oven auki. 

Kun pääset kalliosuojaan sisään kulje alas iso pitkä mäki. Mäen alta käänny vasemmalle ja mene sisään isoista vihreistä ovista. Jatka matkaa salibandykenttien ohi. Tilan päästä oikealla lasiovista. Tältä käytävältä löytyy pukuhuone tilat ja käytävän päässä vasemmalla on kamppailutila jossa jumppa pidetään.

Mikäli olette liikkeellä vaunuilla, niin vaunut tulee jättää kalliosuojan mäen alle, vihreiden ovien ulkopuolelle. 

Toimintamaksu

Syyskausi / kevätkausi 75 € tai tutustumismaksu 9 € /ensimmäinen kerta, jonka saa vähentää toimintamaksusta, jos päätätte jatkaa ryhmässä. Toimintamaksu sisältää ohjauksen ja seuran jäsenyyden jäsenetuineen.

Sisarusalennus toisesta sisaruksesta 20 e/kausi, jos kaksi perheen lasta osallistuu jumppaan.

Toimintamaksu ei sisällä vakuutusta.

Varusteet

Jumppa tilan alusta on tatami. Tatamilla on mukavin liikkua paljain jaloin. Mukaan vauvajumppaan tarvitset halutessasi pyyhkeen/viltin lapsen alle sekä pienen lelun lapselle. Aikuisella olisi hyvä olla rennot jumppavaatteet ja paljaat jalat tai sukat sekä juomapullo.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!