Vauvajumppa

Vauvajumppa on aikuisen ja noin vuoden ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja hauskaa yhdessäoloa. Mukaan voi ilmoittautua kun vauva on noin 3 kk ikäinen ja jaksaa kannatella päätään. Vauvajumppa tunnit voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden, mikäli ryhmään mahtuu.

Tunnilla yhdistetään aikuisen sykkeen kohottaminen ja lihasten vahvistaminen yhteiseen toimintaan vauvan kanssa. Vauva on luontevasti mukana lähes kaikissa osioissa, esimerkiksi "painona". Tunnilla opit myös loruttelemaan vauvan kanssa.

Jumppa auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä kohottamaan kuntoa, mutta liikkeet sopivat hyvin myös isille, kummille tai mummille. Kunto kohoaa ja vauvan käsittelyvarmuus kasvaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittutuminen kevätkaudelle 2019 täältä.

Lisätietoja sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi tai puhelimitse Jukka Welin, 045 350 9955. 

Aikataulut

Kevätkausi 2019:

Jumppa alkaa ti 15.1.2019 klo 9:30–10:15. Paikka on Rajatorpan Kalliosuojan iso tatami, Rajatorpantie 27. Jumppaa ei pidetä hiihtolomaviikolla ti 19.2. Kevätkauden viimeinen kerta 16.4.19

Rajatorpan kalliosuojan oven avaus:

Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja se avataan ovikoodilla. Ovikoodin saa ohjaaja Tuulalta p. 045 6640405.

Kun pääset kalliosuojaan sisään kulje alas iso pitkä mäki. Mäen alta käänny vasemmalle ja mene sisään isoista vihreistä ovista. Jatka matkaa salibandykenttien ohi. Tilan päästä oikealle lasiovista. Tältä käytävältä löytyy pukuhuone tilat ja käytävän päässä oikealla on iso tatami jossa jumppa pidetään.

Mikäli olette liikkeellä vaunuilla, niin vaunut tulee jättää kalliosuojan mäen alle, vihreiden ovien ulkopuolelle. 

Toimintamaksu

Syyskausi 90 € tai tutustumismaksu 9 € /ensimmäinen kerta, jonka saa vähentää toimintamaksusta, jos päätätte jatkaa ryhmässä. Toimintamaksu sisältää ohjauksen ja seuran jäsenyyden jäsenetuineen.

Kevätkausi 90 € tai tutustumismaksu 9 € /ensimmäinen kerta, jonka saa vähentää toimintamaksusta, jos päätätte jatkaa ryhmässä. Toimintamaksu sisältää ohjauksen ja seuran jäsenyyden jäsenetuineen.

Sisarusalennus toisesta sisaruksesta 20 e/kausi, jos kaksi perheen lasta osallistuu jumppaan.

Toimintamaksu ei sisällä vakuutusta.

Peruutuksista veloitamme 10e toimistopalkkion.

Varusteet

Jumppa tilan alusta on tatami. Tatamilla on mukavin liikkua paljain jaloin. Mukaan vauvajumppaan tarvitset halutessasi pyyhkeen/viltin lapsen alle sekä pienen lelun lapselle. Aikuisella olisi hyvä olla rennot jumppavaatteet ja paljaat jalat tai sukat sekä juomapullo.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!