G2-pojat 2014 UUSI 2020

IMG_8202_web.JPGSB Vantaa perustaa uuden 2014 syntyneiden poikien joukkueen. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Harjoituksissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja leikkien, pelien ja erilaisten vauhdikkaiden harjoitusten merkeissä.

Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen G-junioreiden sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti syyskaudella kolme ja kevätkaudella neljä. Turnaukset pelataan joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Harjoitukset kaudella 2020-21 (3.9.2020 – 16.5.2021)

To klo 18-19 Rajatorpan kalliosuoja
Su klo 15-16 Rajatorpan kalliosuoja

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Toimintamaksu:

Kerralla maksettuna 400 e (syksy+kevät)

Kahdessa erässä maksettuna 225 e (syksy) ja 225 e (kevät)

40 e kokeilumaksulla lapsesi voi kokeilla riskittömästi uutta harrastusta kuukauden ajan (4x), jonka jälkeen voitte päättää, jatkaako lapsi harrastusta. Kokeilumaksun saa vähentää varsinaisesta toimintamaksusta. Jos valitset kokeilumaksun, maksa kokeilumaksu 40 e ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamallasi laskulla ja siinä olevalla viitenumerolla. Jos päätätte jatkaa kokeilukauden jälkeen, maksa loppuosa maksusta samalla viitenumerolla.

Mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa toimistollemme heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitustuntia sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi.

Varusteet:

Mukaan harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniori maila. Voimme lainata tarvittaessa mailan ja suojalasit ensimmäisille kerroille.

Kiinnostaisiko valmentaminen?

Joukkueelle etsitään valmentajia/apuvalmentajia. Mikäli olet kiinnostunut valmentamaan joukkuetta tai toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä Jukkaan. Jukka Welin p. 045 350 9955, harraste@sbvantaa.fi

Valmentajan ja apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta.

Lisätietoja:

Jukka Welin p. 045 350 9955 tai Tuula Rovamo p. 045 664 0405‬ harraste@sbvantaa.fi

Laji-infoa vanhemmille:

Tutustu Salibandyliiton laji-infoon: 6-13 -vuotiaiden salibandy

Lasten pelimuotojen säännöt tästä linkistä.

TERVETULOA MUKAAN!