SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

G-pojat 2012 UUSI 2019

Olemme käynnistäneet toukokuussa uuden salibandyjoukkueen ensi syksyn ekaluokkalaisille eli 2012 syntyneille pojille. 

Ensi talvikaudella harjoittelemme kahdesti viikossa ja osallistumme Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkamme sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (marraskuu-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Harjoitukset:

Harjoitukset ovat alkaneet to 16.5.2019. Joukkue harjoittelee torstaisin klo 18-19 Rajatorpan Kalliosuojassa (Rajatorpantie 27). Juhannuksesta joukkue jää kesätauolle.

IMG_8202_web.JPG

Emme pidä harjoituksia 30.5.19 (helatorstai).

Kauden 2019-20 harjoitusvuorot selviävät heinäkuussa. 

Kesätauon jälkeen treenit jatkuvat kahdesti viikossa elokuussa, kun koulut ovat taas alkaneet. Harjoitusvuorot selviävät heinäkuussa.

Joukkue osallistuu G-ikäisten poikien sarjapelelhin talvikaudella 2019-2020. Turnauksia on syyskaudella kolme ja kevätkaudella neljä. Turnaukset pelataan joko lauantaisin tai sunnuntaisin. 

Varusteet:

Mukaan harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä).

Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniori maila.

Voimme tarvittaessa lainata mailan ekoille harkkakerroille. Jos tarvitsette lainamailaa, ilmoittakaa siitä meille etukäteen. 

Toimintamaksu:

  • Touko-kesäkuun maksu 30e

Elokuusta alkaen:

  • Kerralla maksettuna 380 e (syksy+kevät)
  • Kahdessa erässä maksettuna 230 e (syksy) ja 190 e (kevät)

Syksyllä aloittavat: 40 e kokeilumaksulla lapsesi voi kokeilla riskittömästi uutta harrastusta kuukauden ajan (4x), jonka jälkeen voitte päättää, jatkaako lapsi harrastusta. Kokeilumaksun saa vähentää varsinaisesta toimintamaksusta.

Jos valitset kokeilumaksun, maksa kokeilumaksu 40 e ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamallasi laskulla ja siinä olevalla viitenumerolla.

Jos päätätte jatkaa kokeilukauden jälkeen, maksa loppuosa maksusta samalla viitenumerolla.

Mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa toimistollemme heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitustuntia sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Tästä pääset ilmoittautumaan ryhmään.

Lisätietoja Tuula Rovamo, puh. 045 664 0405‬, harraste@sbvantaa.fi 

Rajatorpan kalliosuojan oven avaus:

Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja ovi avataan ovikoodilla. Ovikoodin saat infokirjeen yhteydessä.

Valmennus:

Valmennuksesta vastaa seuran nimeämä vastuuvalmentaja, apunaan apuvalmentaja/apuvalmentajat.

Kiinnostaisiko valmentaminen?

Joukkueelle etsitään valmentajaa/valmentajia. Mikäli olisit kiinnostunut valmentamaan joukkuetta tai toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä Tuulaan (tuula.rovamo@sbvantaa.fi tai p. 045 664 0405‬).

Valmentajan ja apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta.

LAJI-INFOA VANHEMMILLE

Tutustu Salibandyliiton laji-infoon: 6-13 -vuotiaiden salibandy

Lasten pelimuotojen säännöt tästä linkistä.

TERVETULOA MUKAAN!