Taaperojumppa

taaperojumppaa_2.JPG

Taaperojumppa on noin 1,5-4-vuotiaan lapsen ja aikuisen vauhdikas jumppa, jossa harjoitetaan perusliikuntataitoja ja vietetään riemukkaita liikuntahetkiä yhdessä. Aikuisen rooli on näyttää lapselle mallia, sekä olla tukena ja kannustajana. Aikuiset ovat siis aktiivisesti mukana jumpassa.

Jumppa sisältää lasten musiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä ja temppurataa sekä eri välineiden käyttöä. Tunneilla temppuillaan sekä leikitellään yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikuntataitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta.

KIVIMÄEN KOULU

Taaperojumppa 1,5-3 v. ke klo 17:15-18 ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Taaperojumppa 2-4 v. ke klo 18:15-19 ILMOITTAUDU TÄSTÄ 

Toimintamaksut ja varusteet

Syyskauden toimintamaksu 80 € 
Kevätkauden toimintamaksu 100 € 
Kokokausi kerralla maksettu 170 €

Tutustumismaksu 10 € /ensimmäinen kerta.

Sisarusalennus toisesta sisaruksesta 20 e/kausi, jos kaksi perheen lasta osallistuu jumppaan.

Tutustumismaksun saa vähentää kausimaksusta, jos päätätte jatkaa ryhmässä. Toimintamaksu sisältää ohjauksen ja seuran jäsenyyden jäsenetuineen. Toimintamaksu ei sisällä vakuutusta.

Jumppaan voi osallistua jompikumpi vanhemmista ja pienemmän sisaruksen (alle 1 vuotiaan) voi myös ottaa tunneille mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa (ei maksua).

Päälle taaperojumppaan kannattaa laittaa rennot vaatteet. Liikkua voi jumppatossuilla tai paljain jaloin, mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo.

Tervetuloa liikkumaan!

Lisätietoja myös sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi sekä puhelimitse Jukka Weliniltä puh. 045 350 9955.

TERVETULOA SB VANTAAN TAAPEROJUMPPAAN!