EräViikingit 05 Edustus Itä - SB Vantaa RED (9 - 3)

Aika: 30.8.2017 18.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Harjoitusottelut

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Myllypuron Arena Centerissä. Vastassa oli kovatasoinen kilpasarjassa pelaava Eräviikingit Edustus 05 Itä. Harjoitusottelun tarkoitus oli nähdä missä mennään ennen kauden alkua.

Ottelu alkoi SB Vantaan hyvällä itseluottamuksella ja tilanteita tuli jatkuvasti. SB Vantaa siirtyi hieman yllättäen johtoon kun aktiivisesti pelanneen sentteri Niko Laineen toinen laukaus maalia kohti upposi vasempaan yläkulmaan. Eräviikingit vastasivat sitten seuraavasta neljästä maalista kunnes Taavi Haapalan tarkka alakulmaveto kavensi pelin ensimmäisen erän jälkeen tilanteeseen 4-2.

Vastassa oli todella taitava ja nopea joukkue, joka ei hyytynyt pelin aikana. Toisessa erässä Eräviikingit takoi neljä maalia. SB Vantaa taisteli kuitenkin todella hienosti läpi ottelun ja valmennus oli tyytyväinen joukkueen suoritukseen. Viimeiseen erään SB Vantaa sai vielä ylimääräistä energiaa ja se päättyikin 1-1, koko ottelu 9-3.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
7 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
8 - 000:00VastustajaEi syöttäjää