SB Vantaa Kingit P05 - Erä Valkoinen (5 - 5)

Aika: 11.12.2016 10.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: E1 haastajasarja SB Vantaa RED

SB Vantaa Redin alkusarjan viimeiset ottelut pelattiin sunnuntaina. Ilpo Koivisto ja Taavi Haapala SB Vantaa Sharkseista liittyivät Redin joukkoon molempiin otteluihin. Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui lohkon suurin ennakkosuosikki Erä.

Redin kapteeni Eemeli Tirkkonen tykitti SB Vantaan johtoon ensimmäisessä erässä. Loistavan esityön maaliin teki pirteän ottelun pelannut Damir Zaripov. Varmasti maalissa esiintynyt Lukas Lehtivaara yllätettiin ensimmäisen kerran vasta ajassa 26:52. Vain pari minuuttia tästä ja peli olikin kääntynyt Erälle. Kolmanteen erään lähdettiin tasaisessa 1-2 tilanteessa.

Viimeinen erä alkoi murheellisesti ja Erä karkasi jo kolmen maalin johtoon. Ottelu oli kuitenkin viihdyttävä salibandynäytelmä alusta loppuun. Päätöserässä kotijoukkue näytti mistä se on tehty. Zaripovin, Tirkkosen ja Koiviston maaleilla SB Vantaa onnistui kirimään Erän etumatkaa kiinni. Ajassa 43:42 SB Vantaa otti aikalisän ja vain 26 sekuntia myöhemmin Zaripov niittasi tasoituksen SB Vantaan pelatessa rohkeasti ilman maalivahtia. Lopputulos 5-5 oli täysin ansaittu ja SB Vantaa onnistui raapimaan tärkeän pisteen lohkovoittajalta.

Ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat tällä kertaa Tirkkonen (2+1), Zaripov (2+1) ja pakin tontilla hienosti läpi ottelun urakoinut Elias Helin (0+2).

1 - 007:43Tirkkonen EemeliEi syöttäjää
1 - 126:52VastustajaEi syöttäjää
1 - 229:44VastustajaEi syöttäjää
1 - 330:40VastustajaEi syöttäjää
1 - 436:57VastustajaEi syöttäjää
2 - 437:06Zaripov DamirEi syöttäjää
3 - 438:04Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 441:13Tirkkonen EemeliEi syöttäjää