MäNMKY - SB Vantaa Kingit P05 (2 - 4)

Aika: 8.10.2016 13.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: E1 haastajasarja SB Vantaa RED

Joukkue lähti erinomaisella asenteella päivän toiseen otteluun, jossa vastaan asettui MäNMKY. Osa Redin pelaajista lähtivät ensimmäisen ottelun jälkeen jääkiekkopeleihin, ja heidät korvasi kaksi lainapelaajaa SB Vantaa Leijonat P06 ryhmästä.

SB Vantaa Redin hurjasta painostuksesta huolimatta peli oli vastustajalle 1-0 avauserän jälkeen. Ylivoimakin pyöri mallikkaasti, mutta ei tuonut hienoista kuvioista huolimatta kaivattua maalia.

Toinen erä alkoi samoissa merkeissä, SB Vantaa painoi päälle ja loi ainakin tusinan verran laadukkaita maalintekopaikkoja. Vastustajan maalivahti oli jälleen erinomaisessa vireessä. MäNMKY pääsi toisessa erässä rokottamaan harvoista paikoistaan ja siirtyi 2-0 johtoon. Painostus ja pelillinen ylivoima jatkui ja palkinto saatiin ajassa 27:36. Vain kahdeksan sekuntia kavennuksesta SB Vantaa tasoitti pelin. Kolmanteen erään lähdettiin siis tasatilanteessa 2-2.

Kolmas erä alkoi samoissa merkeissä, ja oli vain ajan kysymys milloin SB Vantaa siirtyisi johtoon. Kolmannen erän ensimmäisten viiden miinutin aikana SB Vantaa siirtyi kahden maalin johtoon ja piti johtoasemansa loppuun asti. 4-2 voitto lämmitti koko päivän hienolla asenteella liikkeellä ollutta ryhmää.

1 - 011:24VastustajaEi syöttäjää
2 - 027:11VastustajaEi syöttäjää
2 - 127:36Savolainen VeetiEi syöttäjää
2 - 227:44Tirkkonen EemeliEi syöttäjää
2 - 331:02Tirkkonen EemeliEi syöttäjää
2 - 435:05Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Lehtivaara Lukas: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa