Seuran esittelysivu

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös nuorille rentoa salibandyn harrastamista nuorten säbä ryhmissä, perheen yhteistä liikuntaa perhesälyryhmisämme sekä salibandykoulutoimintaa niin lapsille kuin aikuisille Länsi-Vantaan alueella.

Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi, joka tarjoaa salibandyn harrastus- ja kilpailumahdollisuuden eri tasoisille, eri ikäisille ja kumpaakin sukupuolta oleville harrastajille.

Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus.

Seurainfoa löytyy tästä linkistä.

Joukkueiden yhteystiedot löytyvät kunkin joukkueen omalta sivulta ja seuran yhteystiedot tästä linkistä

Palautetta seuran toiminnasta. Jos haluat lähettää meille palautetta seuran tai jonkun seuran joukkueen toiminnasta, voit tehdä sen tästä nettilomakkeella.