Seurainfo

Virallinen nimi: Salibandyseura Vantaa ry

Lyhenne: SB Vantaa

Pankkiyhteys: Aktia Myyrmäki päätili FI28 405535 20066127, BIC HELSFIHH
salibandykoulut, harrasteryhmät ja kasvattajamaksut tili FI49 405535 20092230.

Verkkolaskuosoite 003714843287 ja verkkolaskuoperaattori HELSFIHH.

Toimisto, käyntiosoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. Myyrmäki-halli. (sisäänkäynti Energia Areenan puoleisesta päädystä, kierreportaat ylös josta löytyy ovikello)

Seuran virallinen osoite: SB Vantaa, Haltiantie 4 F 44, 01600 Vantaa

Y-tunnus: 1484328-7

Rek.nro: 157.197

Perustamispäivä: 14.3.1991 (nimimuutos SB Vantaa -nimelle 10.4.2000)

Värit: musta ja valkoinen

Seuran yhteystiedot täältä


Salibandyseura Vantaa ry -hallitus:

Puheenjohtaja Riitta Hellgren
Varapuheenjohtaja Minna Henriksson

Seuran hallitus

  • Riitta Hellgren, puheenjohtaja. nimenkirjoitus, avustushakemukset, pelaajasiirrot, seuran talous ja työnjohto
  • Hilkka Syrjälä, seuran laskutus, päätili
  • Minna Henriksson, varapj

Seuran sääntöjen mukaisesti nimenkirjoitusoikeus on seuran hallituksen puheenjohtajalla tai varapuheenjohtajalla yksin tai kahdella hallituksen jäsenellä yhdessä. Pääsääntöisesti seuran allekirjoitukset hoidetaan puheenjohtajan toimesta.

Seuran hallitus vastaa seuran toiminnan linjauksista ja toiminnan kehittämisestä. Käytännön toimien toteuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä yhdessä hallituksen ja puheenjohtajan kanssa vastaavat seuran palkatut, päätoimiset työntekijät.

Toiminnanjohtaja mm. hoitaa seuran juoksevia hallinnollisia asioita, vastaa yhteistyösopimuksista ja yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa, tukee joukkueita käytännön asioissa, osallistuu edustusjoukkueiden toiminnan tukemiseen, vastaa harrasteryhmien toiminnan koordinoinnista ja uusien ohjaajien rekrytoinnista.

Juniorivalmennuspäällikkö mm. tukee valmentajia ja kehittää seuran valmennusosaamista, vastaa valmennus- ja muusta koulutuksesta, valmennuskerhotoiminnasta sekä uusien joukkueiden perustamisesta ja olemassa olevien joukkueiden toiminnan koordinoinnista ja tuesta sekä valmentajien rekrytoinnista. Yhteydenpito sidosryhmiin.
Tiedotamme joukkueita ja jäseniä internet-sivujemme ja sähköpostijakelulistojen sekä myClubin avulla. Kokouskutsut julkaistaan internet-sivuilla.

Seuran kaikkien toimihenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@sbvantaa.fi.

Jos haluat lähettää palautetta hallituksen jäsenille, voit lähettää sitä osoitteella hallitus tai suoraan jäsenille.

Seuran säännöt tästä linkistä.

Seura nykyisin

SB Vantaan miehet pelaavat Inssi-Divarissa ja naiset II-divisioonassa. Miesten kotipelit pelataan Myyrmäen urheilutalolla.

Juniorijoukkueet harjoittelevat pääasiassa Myyrmäen Energia Areenalla, Hämeenkylän liikuntahallilla, Länsi-Vantaan kouluilla ja Rajatorpan kalliosuojassa ja pelaavat pääsääntöisesti salibandyliiton aluesarjoissa.

Salibandyn harrasteryhmät toimivat Rajatorpassa, Martinlaaksossa, Kannistossa, Ylästössä ja Kartanonkoskella. Ohjelmassa on perhesählyä, lasten salibandykouluja, nuorten säbää, aikuisten kuntosählyjä niin miehille, naisille kuin sekaryhmissäkin. Kesällä järjestämme leirejä ala-asteikäisille.

Yhteistyökumppanimme

Pääyhteistyökumppanimme ja -tukijamme ovat Vantaan säästöpankkisäätiö, Fat Pipe (Power Stick Oy) ja Vantaan kaupunki. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Tammiston XXL:n ja Vantaan kaupungin liikuntapalveluiden sekä alueemme muiden seurojen kanssa sekä tietenkin lajiliittoomme Suomen Salibandyliiton kanssa.

Seuramme etsii koko ajan uusia yhteistyökumppaneita ja sponsoreita, joiden avulla voimme kehittää toimintaamme entisestään. Jos haluat tukea SB Vantaan toimintaa ja olla mukana laadukkaan juniorityön kehittämisessä, otathan yhteyden toiminnanjohtajaamme tai hallitukseen.

Seuran historia

Seura on perustettu v. 1991, mutta muutettu nimelle Salibandyseura Vantaa (epävirallisesti SB Vantaa), kun Hämeenkylän Pyrintö ja Etelä-Vantaan Viikingit yhdistyivät tammikuussa 2000. SB Vantaaseen liittyi tuolloin myös kaksi VFT Vantaan juniorijoukkuetta.

Seuran toimintaa on viime vuosina kehitetty ja laajennettu määrätietoisesti tavoitteena kasvattaa harrastajamääriä ja harrastetarjontaa nuorimmissa ikäluokissa ja tarjota näin vaihtoehtoja salibandyn parissa sekä niille, jotka haluavat kilpailla että niille, jotka haluavat "vain harrastaa".