KeräilyErä - IKHTYS (7 - 4)

Aika: 27.2.2016 16.00
Paikka: Arena Center Hakaniemi
Sarja: N4div

Aurinkoinen helmikuun ottelupäivä starttaisi Mama Suvilla porukalla nautiskeltujen herkkupöperöiden jälkeen (vatsat pulleana) hyvissä fiiliksissä. Fiilis nousi entisestään, kun peliä oli pelattu vasta alle 30 sekuntia, ja Enni Taipale #9 otti moukarinsa käyttöön ja lämäsi pallon verkkoon. Vastustaja ehkä hieman tästä hätkähti ja pelasi hyvää miesvartiointia, ja ensimmäinen erä meni paikkoja hakiessa. Peli oli kuitenkin selkeästi KeRän vahvassa otteessa.

Penkin päädyssä KeRällä oli koutsia, huoltajaa, Simoa ja vaikka mitä, ja hyvillä neuvoilla lähdettiin positiivisella asenteella kohti toista erää. 51 sekuntia oli kulunut toista erää, kun Henna Bister #97 spurttasi Ennin#97 syötön perään, ja iski pallon maaliin. Tuuletukset ja peli jatkuu!

Muutamaa minuuttia myöhemmin, sai Tytti Tammisalo #77 nappisyötön Henna Kauppiselta #5 ja heitti kiekon maalivahdin seläntaakse. Vajaa minuuttia myöhemmin iski tehokaksikko Keinänen #6 ja Bister #97 hyökkäyspäätyyn, pikku kikat, ja vastustaja oli jälleen selätetty. Peli oli KeRälle 4-0!

KeRällä oli kolme hyökkäyskenttää ja neljä pakkia, joten jalkaa riitti mukavasti! Vaihdot rullasi hyvin. Joko nyt Kerän alavireinen peliote olisi kääntynyt nousuun??

Toisinaan vastustajakin pääsi yrittämään KeRän päätyyn, mutta pakit taistelivat pallon kerta toisensa jälkeen itselleen. keskikentän kautta pallo pomppien taidolla (tuurilla) takaisin vastustajan päätyyn, ja siellä jo odottelikin maalinnälkäisenä Tammisalo #77 Kauppisen #5 syöttöä ja iski pallon maaliin ajassa 26:56.

Peli oli selkeää KeRän pyöritystä, mutta sehän ei meitä haitannut! Pääsi myös Heidi Voutilainen #41 avaamaan kauden pistetilinsä, kun pisti puolesta kentästä maatapitkin syötön maalia kohti, mutta mitä! Sehän pompsahti suoraan häkkiin! KeRä vei peliä ja vastustaja vikisi.

Keskialoituksen kautta kohti vasenta laitaa, jossa Kauppinen #5 katkoi jokaisen vastustajan syötön. Tästä taas syöttö keskelle, ja Tammisalo #77 iski ottelun kolmannen maalinsa. Peli oli KeRälle 7-1 !

Reilu 10 minuuttia peliä jäljellä, ja nyt oli vastustaja sisuuntunut. Pelin viimeisessä erässä vastustaja iski kolme maalia, osa tuurillakin, mutta KeRä säilytti johtoasemansa. JEE, peli päättyi KeRän voittoon 7-4. Innolla seuraavaa peliä kohti!

1 - 000:29Taipale EnniEi syöttäjää
2 - 015:51Sirenius HennaEi syöttäjää
3 - 018:28Tammisalo TyttiEi syöttäjää
4 - 019:06Keinänen KristaEi syöttäjää
4 - 121:03VastustajaEi syöttäjää
5 - 126:56Tammisalo TyttiEi syöttäjää
6 - 131:01Voutilainen HeidiEi syöttäjää
7 - 133:16Tammisalo TyttiEi syöttäjää