KeräilyErä - Hammers (2 - 1)

Aika: 24.1.2016 18.00
Paikka: Esport-Areena
Sarja: N4div

Viimeaikoina Kerän pelit ovat olleet hieman alavireisiä. Sunnuntain toinen peli alkoi kuitenkin kovatempoisena. Vastustaja Hammers oli entuudestaan tuntematon, joten ei ollut oletusta, minkälainen peli oli tulossa. Molemmat joukkueet lähtivät peliin kuitenkin tosissaan, sen huomasi jo alussa. Peliä oli käyty vasta 2:20, kun Veera #28 pääsi iskemään ja kikkaili pallon vastustajan maaliin Henna K:n #5 syötöstä. Tästä saatiin kaivattua itseluottamusta masentavan häviön jälkimaininkeihin. Jotenkin ote pääsi kuitenkin herpaantumaan, ja vastustaja iski tilanteen tasoihin ajassa 3:21. Tämän jälkeen taistelu jatkui tasaisena. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasalukemissa.

Toinen erä alkoi tehokkaasti. Molemmat joukkueet yrittivät tosissaan tehdä maaleja, mutta maalivahdit pitivät pintansa. Erä oli jo lopussa, kun Suvi #22 pääsi vastustajan syötön väliin ja laittoi pallon enempää miettimättä maaliin. Toiselle tauolle lähdettiin Kerän johtaessa 2-1. Tätä johtoa ei haluttu menettää.

Kolmanteen erään vastustaja tuli kovilla panoksilla. Tempo oli kovaa ja voitosta taisteltiin tosissaan. Keräkin haki lisää maalipaikkoja, mutta vastustajan kova maalivahti ei päästänyt palloa ohitseen. Kolmas erä eteni yhä Kerän johdossa. Loppuvaiheilla erää vastustaja otti aikalisän ja saadakseen kuviot kasaan. Kerä aikoi pitää pintansa ja puolusti voittoaan. Erän viimeiset minuutit olivat yhtä sykkimistä. Kerä pyrki pitämään pallon vastustajan alueella ja vastustaja yritti kaikin keinoin hakea vielä yhtä maalia. Onneksi tällä kertaa Kerän tytöt pitivät pintansa ja peli päättyi meidän voittoon. Kyllä tuntui hyvältä ensimmäisen pelin tappion jälkeen! Onneksi kotimatkalle päästiin hymyissä suin.