Ylhäs - KeräilyErä (6 - 4)

Aika: 24.1.2016 15.00
Paikka: Esport-Areena
Sarja: N4div

Vuoden ensimmäisiin peleihin lähdettiin jännityksessä. Viikolla näytti vielä siltä, että saataisiin pelaajia ennätysmäärä paikalle, mutta viikonlopun lähestyessä alkoi flunssa vähentää pelikykyisiä ja alkoi jo jännittää, saadaanko kaksi kokonaista kentällistä paikalle. Lopulta kenttäpelaajia oli koossa 11 kappaletta, joista muutama puolikuntoinen. Maalivahtipuolella oli myös miettimistä, kun Ada kärvisteli kuumeessa, niinpä Nina pääsi maalitolppien väliin pitkän tauon jälkeen.

Ensimmäiseen peliin lähdettiin pienen pallollisen lämmittelyn jälkeen, vastustajana oli Ylhäs. Peli oli alusta lähtien jokseenkin koordinoimatonta, ja kumpikaan joukkue ei varsinaisesti hallinnut peliä. Molemmilla oli paikkansa, mutta ensimmäisen maalin pääsi tekemään vastustaja ajassa 6:45. Tämä hieman latisti tunnelmaa, mutta Kerä tsemppaili itseään pysymään kasassa. Ajassa 11:57 pääsimmekin tekemään vastaiskun, kun Anna #8 onnistui syöttämään pallon maalintekopaikoilla olleelle Veeralle #28. Taas löytyi hymyä peliin ja loppuerä mentiin tasalukemissa.

Toinen erä alkoi kovatahtisesti. Ajassa 19:08 vastustaja pääsi jälleen iskemään ja laittoi lukemat 2-1:een. Kerä vielä kasaili joukkojaan, kun seuraava maali heilahti ajassa 19:21 ja vastustaja oli jo kahden maalin johdossa. Onneksi Kerä sai keräiltyä sinnikkyyttään ja Henna B #97 pääsi iskemään maalin Suvin #22 syötöstä ajassa 20:32. Vähän tämän jälkeen Suvi joutui jäähypenkille, ja Kerä pelaamaan alivoimaa. Kaksi minuuttia oli melkein päihitetty, kun vastustaja sai keploteltua pallon Kerän verkkoon ajassa 25:20.

Toisella erätauolla hengiteltiin syvään ja luotiin uskoa voittoon. Kolmas erä alkoi hyvällä tsempillä, mutta niin vain vastustaja jälleen yllätti ja meni 5-2 -johtoon ajassa 35:36. Vielä emme kuitenkaan luovuttaneet. Kaksi minuuttia haettiin sinnikkäästi maalipaikkaa ja ajassa 37:47 saivat Veera ja Henna K tilaisuutensa. Henna #5 syötti ja Veera laukoi pallon maaliin. Eikä mennyt kauaa, kun iskimme jälleen. Ajassa 37:53 näyttivät Henna B ja Tytti maalinteon mallia. Tästä alkoi kova taistelu, vielä olisi mahdollisuudet tasapeliin ja jopa voittoon. Valitettavasti vastustaja laittoi myös uutta vaihdetta silmään ja sai kuin saikin tehtyä vielä yhden maalin ajassa 38:37. Aikaa olisi ollut vielä, mutta enää ei maaleja tehty. Niinpä peli päättyi Kerän 4-6 -häviöön. Pettymys oli suuri. Vaikka maaleja tehtiin, ei tämä silti riittänyt voittoon, mikä maistui karvaalta. Toinen peli olisi pakko voittaa.

1 - 111:57Nuolioja Veera Ei syöttäjää
2 - 119:08VastustajaEi syöttäjää
3 - 119:21VastustajaEi syöttäjää
3 - 220:32Sirenius HennaEi syöttäjää
4 - 225:20VastustajaEi syöttäjää
5 - 235:36VastustajaEi syöttäjää
5 - 337:47Nuolioja Veera Ei syöttäjää
5 - 437:53Sirenius HennaEi syöttäjää