Indians II - KeräilyErä (3 - 4)

Aika: 29.11.2015 18.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: N4div

Päivän toisessa pelissä vastustajana oli Indians II. Pelissä oli alusta lähtien tempoa aiempaa peliä enemmän. Alku tuntui rankalta, mutta pikkuhiljaa vauhtiin tottui. Peli oli tasaista, vuoroin palloa hallitsi Kerä, vuoroin Indians. Kerä onnistui saamaan avausmaalin ajassa 4:12, tekijänä Krista #6 ja syöttäjänä Henna #17. Johtoasema onnistuttiin pitämään lähes ensimmäisen erän loppuun asti, mutta valitettavasti vastustaja onnistui saamaan pallon maaliin erän lopulla ajassa 14:22. Tämä tietysti vei mielialaa alaspäin, mutta toiseen erään lähdettiin entistä kovemmin.
Vääntö tuotti tulosta ajassa 18:10, kun Henna taiteili pallon maaliin Ennin #9 syötöstä. Iloa ei kestänyt kuitenkaan kauaa, kun vastustaja tuli harmillisen pian tasoihin ajassa 19:14. Toinen erä päätettiin tasalukemissa 2-2.
Kolmatta erää taisteltiin pitkään maaleitta ja peli oli tasaista. Ajassa 38:58 Henna onnistui jälleen maalinteossa, taaskin Ennin syötöstä. Pian tämän jälkeen Laura #19 syötti puolustuspäästä huippupaikan vastustajan maalilla kärkkyneelle Nooralle #7, joka sai kuin saikin pallon maaliin ja Kerä pääsi 4-2 -johtoon ajassa 42:16. Jännitys ei kuitekaan loppunut tähän, sillä vastustaja pääsi yhden maalin päähän ajassa 44:10.
Viimeisen erän viimeiset minuutit olivat yhtä jännitystä. Vastustaja halusi kaikin keinoin tehdä vielä yhden maalin ja päästä tasoihin, Kerä taas taisteli voitostaan. Pallo pyöri Kerän päässä ja koko kentällinen taisteli tosissaan. Välillä peli katkesi vastustajan rikkeeseen ja sitten pyöritys taas jatkui. Kaikeksi onneksi Kerä pystyi pitämään johtonsa ja peli vihellettiin poikki lukemissa 4-3. Tämä oli taisteluvoitto! Pelaajien kasvoilta näkyi helpotus ja tyytyväisyys. Yhteispeli alkaa toimia ja sehän tuntuu hyvältä.
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa