KeräilyErä - Ylhäs (2 - 1)

Aika: 11.10.2015 15.00
Paikka: Esport-Areena
Sarja: N4div


Päivän toiseen peliin valmistauduttiin nauttimalla ilmaista sumppia Esport-areenan kahviossa. Ennen peliä saatiin hyvä lämpö päälle ja oltiin valmiita kohtaamaan seuraava vastustajamme, Ylhäs. Ensimmäinen kentällinen päättikin laittaa homman käyntiin suurempia kuhnailematta ja Henna #5 takoi pallon maaliin Ennin #9 syötöstä. Peli saatiin siis alusta asti kunnolla liikkeeseen. Vastustaja tuli kovaa päälle, mutta KeRä taisteli parhaansa mukaan ja iski takaisin tilaisuuden saatuaan. Ensimmäisen erän lopulla vastustaja pääsi kuitenkin rokottamaan ja tasoitti tilanteen 1-1:een. 
Toiseen erään lähdettiin voitonnälkäisinä. Peli oli tasaista, mutta yritys oli kovaa. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa maalintekoon, mutta KeRä pääsi sisullaan johtoasemaan toisen erän loppupuolella. Maalin tekijänä Saila #13 ja syöttäjänä Henna #5. Toinen erä päättyi jännittävissä 2-1-lukemissa.
Kolmanteen erään hasteensa toivat tiuhat muutokset kentällisissä. Jokunen pelaaja pääsi kokeilemaan kolmeakin eri pelipaikkaa matsin aikana. Loppuvaiheilla Anna "aina sattuu ja tapahtuu" #8 sai kyynärpäätä otsaansa ja joutuikin viettämään loppuajan lattiatasossa jääpussi kasvoillaan. Siispä kentällisiä rukattiin taas uuteen uskoon ja jatkettiin kamppailua kuka kenenkin tontilla. Onneksi paketti säilyi jotenkuten koossa loppuun asti ja niin kauden toinenkin peli päättyi KeRän voittoon! 
Kaksi peliä takana ja kaksi voittoa kasassa. Melkoisen hyvä aloitus kaudelle!
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 112:21VastustajaEi syöttäjää
1 - 01:07Sirenius HennaEi syöttäjää
2 - 125:13Weckström SailaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
5Kauppinen Henna
Hyökkääjä
6Keinänen Krista
Hyökkääjä
7Jantunen Noora
Hyökkääjä
8Patovirta Anna
Puolustaja
9Taipale Enni
Hyökkääjä
13Weckström Saila
Hyökkääjä
19Väänänen Laura
Puolustaja
22Väänänen Suvi
Puolustaja
31Jokela Susanne
Maalivahti
41Voutilainen Heidi
Puolustaja
77Tammisalo Tytti
Hyökkääjä
97Sirenius Henna
Hyökkääjä