Pallokeisarit - KeräilyErä (1 - 3)

Aika: 6.12.2014 16.00
Paikka: Kauklahti, Espoo
Sarja: N4div

Lauantain toinen ottelu pelattiin sarjapelien ensimmäiseltä kierrokselta tuttua vastustajaa Pallokeisareita vastaan Espoon Kauklahdessa klo: 16.00. Päivän ensimmäisestä pelistä oli kulunut tunti, joten Kerän pelaajilla oli hyvä lämpö alla päivän toiseen otteluun. Ensimmäisen kierroksen peli Pallokeisareita vastaan oli päättynyt Keräilyerän 4-1 voittoon, joten ei otteluun ei voitu lähteä ”rotsi auki” pelaamaan.

Kerän jengi aloitti siitä mihin jäi päivän ensimmäisessä pelissä, eli syöttöpeli oli ajoittain ihailtavan ammattimaista ja peli oli hyvin joukkueella hallussa. Kuitenkin erän alkuun ei saatu maaleja, koska Pallokeisareiden maalivahti oli selvästi joukkueensa tukipilari mahtavine torjuntoineen. Kerän vaihtoaitiossa käytiinkin kiivasta keskustelua maalinteon taktiikasta: Pallokeisareiden veskari pitäisi yllättää maskipelaamisella ja suoraan syötöstä – vedoilla, suorat vedot olisivat liian helppoja marjoja poimittavaksi. Kuitenkin ensimmäisen erän lopussa ajassa 13:51 Daniela ”Dansku” Kaikusalo #67 onnistui sijoittamaan kentän vasemmalta puolelta vedon maalivahdin oikeaan takanurkkaan! Huikea taidonnäyte joukkueen luottopakilta!

Ottelu alkoi taas Pallokeisareiden vankalla puolustamisella ja maalivahdin huikeilla torjunnoilla. Vaikka Kerä dominoi peliä – maalit ei tulisi ilmaiseksi. Ajassa 20:08 Nina Westerling #17 kuitenkin pistää vastustajan verkot helisemään, kun Tytti Tammisalo #77 tarjoilee paikan. Keräilyerä siirtyy 2-0 johtoon. Kuitenkin ajassa 24:50 vastustaja näyttää tarmolla ja tahdonvoimalla Kerälle maalinteon juhlaa, kun pallo menee nuoren kopparin Viivi Silventolan #98 verkkoon. Ottelun viimeiseen erään lähdetään lukemin KERÄ 2-1 PALLOKEISARI.

Ottelun ensimmäisillä minuuteilla päivän pirullinen kenttä (66 ja 6) Susanna ”SS” Luostarinen #66 ja Krista ”Kribi” Keinänen #6 näyttää taas pelinaisten otteita, kun ajassa 31:46 Kribi tarjoilee makean passin Susannalle. Kerä siirtyy 3-1 johtoon.  Pian ”Kribi” Krista istuukin jäähyllä selkään työntämisestä, kun hän törkkäisee vastustajan laidan yli kulmaväännössä. AV suoritetaan kunnialla, eikä vastustaja pääse kaventamaan. Päivän viimeinen ottelu päättyy Keräilyerän syöttelyyn ja pelinhallintaan lukemin 3-1. Iso hatunnosto Pallokeisareiden maalivahdille, joka piti joukkuettaan kasassa tiukoissa paikoissa!

Tämän vuoden sarjapelit on tältä osin taputeltu ja Kerän geimit jatkuu jälleen tammikuun 10. päivä Arena Center Hakaniemessä. KeräilyErä haluaa toivottaa oikein maukasta joulua ja tinan onnekasta uutta vuotta 2015!

0 - 113:51Kaikusalo DanielaEi syöttäjää
0 - 220:08Westerling NinaEi syöttäjää
1 - 224:50VastustajaEi syöttäjää
1 - 331:46Luostarinen SusannaEi syöttäjää
36:06Keinänen Krista2 min
Silventola Viivi: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa