KeräilyErä - Team Botox (12 - 2)

Aika: 6.12.2014 14.00
Paikka: Kauklahti, Espoo
Sarja: N4div

Oli itsenäisyyspäivä ja suuntasimme joukkueena Kauhklahden kuuluisalle TCT-Hallille. Ensimmäinen taisto alkoi tasan kahdelta. Paikalla oli ainoastaan 9 kenttäpelaajaa ja maalivahti. Vastassamme oli Team Botox, jota vastaan olimme pelanneet kauden alussa tasapelin.

Kerä hallitsi peliä heti alkuvihellyksestä. Keinänen-Luostarinen-Suikkanen hyökkäysketju aloitti maalijuhlat 6 minuutin kohdalla, kun Keinänen teki maalin Suikkasen syötöstä. Seuraava maali tuli jo kahden minuutin päästä, kun Luostarinen teki maalin Väänäsen hienosta syötöstä. Viime pelin huonosta viimeistelystä huolimatta Suikkanen pääsi myös näyttämään taitojaan. Suikkanen rykäisi kolmannen maalin maalintekoalueelta Westerlingin syötöstä. Keinänen teki neljännen maalin Väänäsen syötöstä.

Pelin toisen erän alkaessa Kerä ei ollut hereillä, koska viides maali tuli omaan päätyyn. Hyi meitä! Tämän jälkeen taisi painaa jalka, koska seuraava maali tuli vasta kymmenen minuutin kuluttua Westerlingin taidonnäytteestä. Sen jälkeen seuraavat kolme maalia olivat hyökkäysketjun Keinäsen-Luostarisen-Suikkasen taidonnäytteitä. Yhdeksännen maalin tekijä oli sen sijaan Suomen Tottina tunnettu Tytti Tammisalo.  Kymmenes maali merkittiin Keinäsen ja Luostarisen ansioksi. Team Botox sai tämän jälkeen tehtyä joukkueelleen toisen maalin numeron 88 ansiosta, joka näytteli taidonnäytteitään koko pelin ajan. Westerling teki pelin toisen maalinsa Swaimona tunnetun Weckströmmin syötöstä. Taisi vaimon mieskin olla katsomossa. Weckström teki myös Kerän 12:sta maalin.

Ottelu vihellettiin poikki 12-2 Kerän voitoksi. Joukkueen juoksuvauhti pysyi yllä hyvin, vaikka vaihtopelaajia ei ollutkaan paljon niin hyökkääjissä kuin puolustajissakaan. Puolustus toimi mainosti, jonka todistaa se, että maaleja lipsahti omaan päätyyn vain 2 kappaletta. Toisaalta tämä voi johtua myös siitä, että Kerällä on tällä hetkellä erinomainen maalivahti! Tästä oli hyvä lähteä päivän toiseen peliin.