KeräilyErä - HertKi (9 - 1)

Aika: 16.11.2014 11.00
Paikka: Campo-Sport / Vantaa
Sarja: N4div

Tiedossa oli Kerän ”vastuu turnaus” eli saimme osaksemme myös toimitsijavuorot! Päivän ensimmäinen peli starttasi klo 11:00, jolloin Kerä sai vastustajakseen Hertkin. KERRANKIN Kerän vaihtopenkillä oli jopa ruuhkaa, mikä oli loistavaa, sillä flunssa oli iskenyt muutamaan Kerän pelaajaan. Totesimme kuitenkin, että kova kuntoisia kun olemme, sai kolmella kentällisellä hengähtää liikaakin..

Mahtoikohan vastuu turnaus jännittää, kun pelin avausmaalin ajassa 07:42 laukoi vastustaja Kerän verkkoihin? Lopulta Kerä onneksi heräsi tähän päivään ja ajassa 13:09 pirulliseksi ketjuksi 666 nimetty Krista Keinänen #6 laukoi komean maalin Susanna Luostarisen #66 syötöstä.

Toisessa erässä Kerä oli selvästi jo skarpimpi ja Luostarinen #66 taiteili pallon vastustajan maalivahdin taakse Suikkasen #23 syötöstä, kun vasta muutama minuutti oli peliä pelattu. Luostarinen oli ilmiliekeissä, ja jatkoi pommitusta ja iski maalin Tammisalon #77 syötöstä ajassa 20:40. Peli oli Kerän pyöritystä, ja kolmella kentällisellä ei ehtinyt edes tulla hiki! (Eipä..)

Kolmas erä käynnistyi Kaikusalo #67 upealla taidonnäytteellä, jonka Weckström #13  iski varmasti vastustajan veskarin taakse. Peli oli Kerälle 4-1.  Hertki hieman jo masentui, ja tästä lähti Kerän maalijuhlat käyntiin. Vain minuuttia myöhemmin pirullinen Luostarinen #66 tykitti jälleen maalin Taipaleen #9 nappisyötöstä. Weckström #13 jatkoi tykitystä, ja ajassa 35:58 hän jälleen iski pallon vastustajan maaliin niin että verkko heilahti.

Hertki oli jo maansa myynyt, ja superp(n)akki Kaikusalo #67 pääsi taiteilemaan vapaasti koko kentän halki ja viimeisteli pallon maaliin. Peli oli Kerälle jo 7-1. Vielä kerta kiellon päälle (tai kaksi) ja pysäyttämättömän Luostarisen #66 vedot toisensa jälkeen sujahtivat vastustajan veskarin taakse Suikkasen #23 ja Väänäsen #22 syötöistä.

Kaiken kaikkiaan peli oli täysin Kerän pyöritystä ja pelin ehdoton tähti oli Susanna ”SimaSussu” Luostarinen #66, joka näytti taitonsa, ja tykitti huikeat tehot 5+2 !!

Voittajafiiliksillä Kerän pelaajat jäivät vuorotellen toimitsemaan vastustajien pelejä. Seuraavaa, päivän viimeistä peliä odotellessa..

0 - 107:42VastustajaEi syöttäjää
1 - 113:09Keinänen KristaEi syöttäjää
2 - 118:23Luostarinen SusannaEi syöttäjää
3 - 120:40Luostarinen SusannaEi syöttäjää
4 - 130:20Weckström SailaEi syöttäjää
5 - 131:42Luostarinen SusannaEi syöttäjää
6 - 135:38Weckström SailaEi syöttäjää
7 - 138:45Kaikusalo DanielaEi syöttäjää