USBEK - KeräilyErä (1 - 7)

Aika: 18.10.2014 15.00
Paikka: Kauklahti, Espoo
Sarja: N4div

Päivän toinen peli alkoi intensiivisesti ja ilmassa oli käsinkosketeltavaa jännitystä. Ensimmäisen pelin maalintekovaikeudet loivat paineita ja harmillisesti ajassa 8:27 vastustaja teki ensimmäisen maalin ja siirtyi johtoon. Kaikesta yrityksestä huolimatta KERÄ ei meinannut saada peliä kulkemaan, mutta onneksi vastustaja tasoitti tilannetta puolustamalla pallon omaan maaliin ajassa 13:15. Tämä nosti mukavasti mielialaa ja pian sen jälkeen KERÄ siirtyi johtoasemiin ajassa 13:59. Noora Jantunen #7 odotteli maalilla ja siirsi pallon Sohvi Mattilan #24 syötöstä maaliin.

Johtoasema loi joukkueeseen itseluottamusta ja toiseen erään voitiin lähteä aavistuksen rennommalla meiningillä. Kun uusi maalivahtilupaus Nina Westerling oli näyttänyt kyntensä pallojen nappaamisessa, uskalsivat puolustajatkin lähteä rohkeammin mukaan hyökkäyspeliin. Vaihtopenkillä todettiinkin: “hyvin riittää yks puolustaja, kyllä Nina hoitaa!”. Pakkien rentomeininki näkyikin seuraavissa maaleissa, kun ajassa 17:19 Mira Kortelainen #3 takoi maalin Sohvi Mattilan # 24 nappisyötöstä. Seuraavaksi oli Mimmi Nordbladin #8 vuoro tähdätä pallo maaliin Krista Keinäsen #6 syöttäessä.

Ajassa 23:75 Noora Jantunen #7 päivysti taas maalilla sopivia syöttöjä ja Susanna Luostarinen #66 tarjoilikin juuri sellaisen. KERÄ siirtyi jo 5-1 -johtoon. Toisen erän loppupuolella vastustajan kaikki puolustajat taisivat tasoitella hengitystään vaihtopenkillä, sillä Sohvi Mattila #24 pääsi yksinään taiteilemaan pallon maaliin ajassa 29:30. Maalin jälkeen Susanna Luostarinen #66 totesi, että ei sinne viitsinyt edes lähteä mukaan, kun tiesi että Sohvi tekee kuitenkin maalin… Niinpä!

Kolmas erä kului KERÄn pyörityksessä, vastustaja alkoi olla valmista kauraa. Hyökkääjät pääsivät toteuttamaan itseään jos jonkinmoisten kuvioiden merkeissä puolustajien hoitaessa oman pään. Ajassa 32:44 Anna Suikkanen pääsi näyttämään taitonsa ja siirsi pallon maaliin Krista Keinäsen #6 syöttäessä. Peli päättyi KERÄn 7-1 -voittoon ja kyllä oli leveitä hymyjä pelin jälkeen nähtävissä.

Neljän pelin jälkeen KERÄ pitää paikkaa lohkon kärjessä, tästä on hyvä jatkaa... ;)