KeräilyErä - NaKu (1 - 0)

Aika: 18.10.2014 12.00
Paikka: Kauklahti, Espoo
Sarja: N4div


Keräilyerä saapui fanfaarit soiden, itsevarmuutta uhkuen Kauklahden THT-Centerille. Viiiiitsi vitsi, joukkueemme suorastaan löntysteli ja haukotteli ja naureskelimmekin, että tällaisiäkö on lauantaiaamun pelit. Raikkaassa syys-säässä alkuverkaksi pelattu futis kuitenkin herätti jäiset ajatuksemme ja pian päivän ensimmäinen peli käynnistyi, jopa kahden täyden kenttäketjun voimin! Maalivahti tosin uupui, joten Nina Westerling löysikin itsestään sisäisen veskarin, ja hän osoittautuikin pelin edetessä ihan ammattilaiseksi!! 
-
Pelasimme lohkomme tilaston ensimmäisestä sijasta NaKu:a vastaan. Juoksukuntoa tällä joukkueella riitti! Vaikka oma joukkueemme superkunnossa onkin, läähätys vaihtopenkiltä kuului varmasti hallin toiseen päähän asti. Vastustaja sumputti keskikentän täysin, ja useista pommeista maalia kohti huolimatta vedot eivät vain tahtoneet löytää paikkaansa vastustajan maalivahdin selän taakse. Tilannetta ei helpottanut myöskään Tytti Tammisalon #77 ottamat jäähyt ajassa 19:58 ja heti perään toinen ajassa 22:52...... KeRän alivoimapeli kuitenkin yllätti odotukset, ja toinen alivoima olikin täysin KeRän pyöritystä! 
-
Huippuveskariksi todettu Nina Westerling napsi koppeja maalilla kuin vanha konkari. Peli kulki nopealla sykkeellä kentän päästä päähän. Epätoivokin meinasi jo iskeä. Jalkoja painoi eikä maaleja kuulunut!! KUNNES vihdoin ajassa 40:03 Susanna Luostarinen #66 pommitti vasempaan yläkulmaan upean vedon,  ja verkko heilui niin että oksat pois! KeRä meni 1-0 johtolukemiin!
-
Taistelu tilaston 1. paikasta jatkui entistä kovempana, NaKu ei olisi tappiota niellyt. Vastustajan harmistuessa maalilukemista otti Suvi Väänänen #22 kovemmat otteet käyttöön (ainakin tuomarin mielestä) ja passitti Väänäsen jäähypenkille kahdeksi minuutiksi ajassa 43:29.
-
KeRän paketti ei tästäkään sortunut, vaan taisteli upeasti pelin loppuun asti. Pian summeri soi ja KeRä otti pelistä ANSAITUN 1-0 voiton! BOOMKAH!
-
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 040:03Luostarinen SusannaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
19:58Tammisalo Tytti2 min
22:52Tammisalo Tytti2 min
43:29Väänänen Suvi2 min
Torjunnat:
Westerling Nina: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Hietanen Nina
Puolustaja
3Kortelainen Mira
Puolustaja
6Keinänen Krista
Hyökkääjä
7Jantunen Noora
Hyökkääjä
8Nordblad Mimmi
Puolustaja
17Westerling Nina
Hyökkääjä
22Väänänen Suvi
Puolustaja
23Suikkanen Anna
Hyökkääjä
24Mattila Sohvi
Hyökkääjä
66Luostarinen Susanna
Hyökkääjä
77Tammisalo Tytti
Hyökkääjä