Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: N4div

5.10.2014 16:00 Team Botox-KERÄ 4-4

Vain tunnin levänneenä KERÄ lähti haastamaan Team Botoxia. Banaanit nassuun ja menox! Hallin atmosfääri oli kivonnut jo turkkilaisen saunan lukemiin, mikä aiheutti pelaajissa lievästi sanottuna ahdistusta.

Peli starttasi vauhdikkaasti ja tilanteesta teki suorastaan epäreilun se, että vatustajalta löytyikin kolme täyttä kentällistä jalkoja.  Vipeltävät pinkki-paidat pääsivätkin yllättämään jo ajassa 2:38 ja siirtyivät 1-0 johtoon.  Erän loppupuolella KERÄ päätti näyttää kyntensä ja iski komean ylivoimam aalin ja tasoitti tilanteen 1-1, ajassa 13:43. Suvi Väänänen #22 heitti pomppupallon maalille ja Saila Weckstöm #13 iski sen varmalla otteella verkkojen perukoille! Loppuerä mentiin KERÄN kovassa komennossa, eikä vastustajalla ollut mitään mahdollisuuksia.

Toinen erä sai nopean aloituksen, kun jo kolmen minuutin päästä KERÄ tekee johtomaalin 1-2 ajassa 18:46 tekijänä Enni Taipale #9 ja syöttäjänä Tytti Tammisalo #77. Vähäinen jalkojen määrä alkoi ottaa veronsa taidokkaasta joukkueesta ja vastustaja pääsikin rokottamaan kahteen otteeseen ajoissa 25:33 ja 27:33. Pallollinen hallinta säilyi kuitenkin KERÄLLÄ, mutta valitettavasti verkot eivät tässä erässä enää KERÄlle laulaneet.

Kolmanteen ja viimeiseen erään lähdimme nälkäisissä tunnelmissa. Paikkoja oli enemmän kuin laki salli, mutta säbä-jumalat eivät olleet kanssamme. Viimein agressiivinen hyökkäyksemme puri ja tilanne tasoitettiin 3-3 ajassa 36:09, kun Enni Taipaleen #9 ilmiömäinen syöttö tavoitti super-viimeistelijä Saila Weckströmin #13.  Innostuneena tasoituksesta päätti Enni Taipale#9 näyttää kyntensä vielä ajassa 36:17 pistämällä verkot tötterölle Nina Hietasen #2 taitavasta syötöstä. Näin KERÄ sai viimein ansaitun johtoaseman. Valitettavasti KERÄ:n väsymys sai pelaajista yliotteen ja vaikka kuinka hammasta purren taistelimme sai vastustaja pelin tasoitettua ajassa 42:31, kun pallo kukkuili vastustajan lapaan epäonnisesti. Vastustajien riemukiljahdusen siivittäminä joutui KERÄ taipumaan tasapeliin.

Näin saimme purkkiin tämän joukkueen ensimmäisen turnauksen ja nappasimme kotiin 3 sarjapistettä.  Ensi kerralla rosterin ollessa vahvempi lähdemme metsästämään täyttä pottia. Summa summarum loistava päivä takana ja nälkä vain kasvaa… Revanssia odotellessa ;)

1 - 1 (yliv.)13:43Weckström SailaEi syöttäjää
1 - 218:46Taipale EnniEi syöttäjää
2 - 225:33VastustajaEi syöttäjää
3 - 227:33VastustajaEi syöttäjää
1 - 02:38VastustajaEi syöttäjää
3 - 336:09Weckström SailaEi syöttäjää
3 - 436:17Taipale EnniEi syöttäjää
4 - 442:31VastustajaEi syöttäjää