Aika: 5.10.2014 14.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: N4div

5.10.2014 14:00 Keräilyerä-Pallokeisarit (4-1)

Vain vähän aikaa yhdessä treenannut ja yhden harkkamatsin pelannut KERÄ haki hienon voiton Myllypurosta, kun se kohtasi ensimmäisessä sarjapelissään Pallokeisarit. Hallissa vallitsi trooppinen ilmasto, mutta sehän ei tätä kuumaa ryhmää estellyt.Epäonnisuutta oli jonkun verran läsnä, sillä joukkueen korkeahko saikkuprosentti pääsi yllättämään edellisenä iltana.

KERÄ lähti ensimmäiseen peliinsä tunnustellen ja jännitys ilmassa oli miltein kosketeltavissa.  Peli sai aivan uuden vireen kun KERÄ siirtyi 1-0 johtoon ajassa 5:29 tekijänä Enni Taipale #9 ja syöttäjänä  Saila Weckström #13. Komea viimeistely nosti tunnelman ja pelaajien fiiliksen kattoon. Kauan ei kotijoukkue kuitenkaan johtoasemissa pysynyt kun Pallokeisarit tasoittivat 1-1 ajassa 11:05. Muita maaleja ensimmäisessä erässä ei syntynyt.

Uutta virtaa tulvillaan lähdimme toiseen erään tavoittelemaan johtoasemaa. Tarkat syötöt, vedot maalia kohti ja hyvä puolustuspeli veikin KERÄN 2-1 johtoon ajassa 24:10 tekijänä Tytti Tammisalo #77 ja syöttäjänä Nina Westerling #17.  Toisen erän viimeiset kuusi minuuttia pelattiin täysillä ja vaikka vastustajakin pääsi välillä hyökkäämään, piti maalivahti Noora Väänänen #1 taidokkaasti rautaisella kosketuksella maalin tyhjänä. Propsit veskalle, joka saapui nälkäisenä paikalle kylmiltään ilman yhtään ainutta treenikertaa.

Kolmanteen erään, pienen huilin saaneina, lähdettiin 2-1 johto asetelmassa. Tämä ei kuitenkaan KERÄlle riitänyt—Kun erää oli kulunut vain vähän yli puoli minuuttia  taisteli Tytti Tammisalo itselleen oikeassa laidassa pallon ja syötti maalin kulmalle. Westerling sluibasi maalin takaa ja viimeisteli komeasti rystyllä. Kerä siirtyi 3-1 johtoon ajassa 30:37 tekijänä Nina Westerling #17 ja syöttäjänä Tytti Tammisalo #77.  Vain hetki myöhemmin vastustaja rikkoo ja KERÄ pääsee kokeilemaan ihka ensimmäistä ylivoimaa. Ajassa 32:56 KERÄ siirtyy 4-1 johtoon tehdessään ylivoimamaalin, kun Suvi Väänänen #22 pääsee laukomaan. Pallo kuitenkin pysähtyy maalin edessä osuen  vastustajan pebaan , mutta  maskissa ollut Nina Westerling #17 onnistuu lyömään riparit sisään.

Vaikka vauhti alkoikin jo vähäisiä jalkoja painaa, pelasi KERÄ täysillä loppuun asti. Maaleja ei enempää pelissä syntynyt, koska pitäähän vähän taidonnäytteitä vielä vastustajilta pimittää. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava ottelu. GO KERÄ!