Ikäluokkavalmennus

SB Vantaa tukee motivoituneiden junioripelaajien kehittymistä tarjoamalla pelaajille lisäharjoittelua Ikäluokkavalmennusryhmässä Aktia-pankin avustuksella.

Kaudella 2019-2020 harjoitukset järjestetään viikoittain vuonna 2008-2009 syntyneille junioreille. Harjoitusten pääpaino on pelaajan henkilökohtaisen taidon kehittämisessä. Oheisharjoittelussa keskitytään yleistaitoja sekä koordinatiivisia osa-alueita kehittäviin harjoitteisiin ilman mailaa ja palloa. Lajiharjoittelu osiossa keskitytään mm. mailankäsittelytaitoihin, pelitilannerooleihin, syöttö- ja, laukaisutekniikoiden kehittämiseen.

Ikäluokkavalmennuksen tavoitteena ja suurimpana painopisteenä on kehittää pelaajien yleismotorisia ja lajitaidollisia taitoja. Harjoittelua teemoitetaan kolmen viikon jaksoihin ja kehitettävät osa-alueet vaihtelevat jaksoittain. Taitoharjoittelun lisäksi Ikäluokkavalmennustiimi pyrkii myös tukemaan pelaajien psyykkistä kasvua pelaajana ja tuomaan esille pelaajien henkisiä vahvuuksia.

Ikäluokkavalmennuksesta vastaa seuran juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo ja 08 ikäluokan vastuuvalmentaja Pasi Virtala. 

Harjoitukset:

Torstai klo 15:30-17 Energia Areenalla

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tuula Rovamolta. tuula.rovamo@sbvantaa.fi puh. 045 664 0405