Otteluraportti - Rangers jyräsi lohkon kärkeen

24.02.2017

SB VANTAA - RANGERS 3-10  (0-2, 2-4, 1-4)
Tilastot

Miesten edustusjoukkue notkahti viime kierroksella jo kolmen pelin tappioputkeen, kun sarjapisteet Myyrmäen Urheilutalolta ryösti vakuuttava Kirkkonummi Rangers. Tappion myötä SB Vantaa on valahtanut sarjataulukossa jo sijalle neljä, mutta sijoitustakin suurempaan huomioon joutuu joukkueen rämpiminen peliesitysten osalta.

Ottelun avauserä sujui vahvasti vieraiden komennossa, maaleja ei silti nähty kuin kaksi ja nekin 13 sekunnin sisään erän puolivälissä. Rangersilla olisi ollut paikkoja lyödä rumemmatkin lukemat tauluun, mutta ensimmäiselle erätauolle siirryttiin kuitenkin vierasjohdossa 0-2.

Toinen erä ehti vanheta ainoastaan 10 sekuntia, kun vahvassa vireessä jyräävä vieras siirtyi jo 0-3 johtoon, Edarin kavennus nähtiin ajassa 25:19 Samuli Raumannin toimesta. Rangers venytti eron kuitenkin jo neljään osumalla jälleen kahdesti erän puolivälissä, Niko Stark kavensi lukemiksi 2-5 ajassa 37:56, mutta vielä erän päätösminuutilla onnistui Rangers kertaalleen.

Ottelun päätöserään löi SB Vantaa kaiken peliin ja ensimmäinen viisiminuuttinen oli vahvaa pyöritystä kotijoukkueelta. Palkintoa ei saatu kuitenkaan kuin yhden maalin muodossa ja tämän jälkeen molemmille tuomitut jäähyt sotkivat kotijoukkueen kirin pahasti. Rangersin onnistuttua omalla ylivoimallaan ajassa 49:33 alkoi peli kääntyä vahvasti vieraille ja pelin loppuminuuteilla sarjakärki saikin tyylitellä pallon kolmesti tyhjiin SB Vantaan hakiessa epätoivoisesti omaa kiriään.

Maalikooste

Edarin maalikoosteet tarjoaa Seppo Tuomi - linkki

Erikoista

Kärkikamppailu veti Myyrmäen Urheilutalolla yli sata katsojaa (102) ja tunnelmakin oli Temppelillä varsin mukava, kotijoukkueen heikosta esityksestä huolimatta.

Muuta

Edari sai pitkästä aikaa jalkeille yli kolme kentällistä miehiä, mutta tämäkään ei auttanut nostamaan ryhmää mukaan taisteluun illan sarjapisteistä.