Kauden tokavika turnaus paketissa

04.03.2024

Oilers X - SB Vantaa

Päivän ekaan peliin asettui vastaan sarjakärki Oilers X. Tiedettiin, että matsiin piti lähteä hyvällä asenteella ja jalalla, mutta omaan peliin ja joukkueeseen luottaen.

Ottelu alkoikin melkoisen sähäkästi, kun Sanna ”Santtu” Rissanen siirsi vain 10 sekunnin pelin jälkeen meidät 1-0 johtoon! Shokkialun jälkeen yleensä saattaa pasmat mennä pelistä pahemman kerran sekaisin, mutta ei meillä tällä kertaa. Pokka piti ja niin peli kuin pelinhallintakin oli Vantaalla. Ekaan erään nakutettiinkin vielä kolme maalia lisää ja päästiin erätauolle kivassa 0-4 johtoasemassa.

Loppuihin eriin maali-ilottelu hieman rauhoittui ja kahteen viimeiseen erään täräytettiin verkon perille vielä 3 maalia yhteensä. Oma pesä kun säilyi puhtaana, niin makoisa ja ansaittu 0-7 voitto sarjakärjestä kirjattiin tulospalveluun!

Loistava peli hyvällä asenteella kokonaisuudessaan meiltä. Vastustaja ei meinannut muutamia hyviä paikkoja kummemmin päästä tänään puusta pitkälle ja pystyttiin heiluttelemaan tahtipuikkoja läpi ottelun.

SB Vantaa - Helsinki United II

Päivän toka on jotenkin ollut meille aina paha. Tämä oli kuitenkin tiedossa ja heräteltiin tiukalla alkulämpällä kropat jo iskuun seuraavaa koitosta varten.

Lisäksi tiedettiin, että vastustaja tulee lähtemään peliin hieman vajaalla pelaajamäärällä, joten väsytystaktiikka hyvällä liikkeellä ja pallon liikuttamisella oli iltapäivän teemana. Toki taitaa ”hyvällä liikkeellä” ja ”kondis edellä” olla ihan jokapäiväinen taktiikka, jos Tony ”peliNalle” Stolpelta kysyy.

Peli kulkikin odotetusti, kun vastustaja parkkeerasi puolustusbussin omalle kenttäpuoliskolleen. Me pyöritettiin, pyöritettiin, pyöritettiin, vedettiin, pyöritettiin ja syöteltiin, mutta jummijammi se panssari ei meinannut millään murentua.

Kuitenkin n. 10 minuutin pyörittämisen jälkeen Mari ”Mape” Peraston toimitus hyvään maskiin tuotti tulosta ja päästiin 1-0 johtoon.

Mape taisi sisuuntua siitä, että edellisen pelin maali kirjattiin Santulle ja täräyttipä se toisen samanmoisen heti toisessa erässä.

Peli jatkui hyvin samalla kaavalla alusta loppuun. Me pyöritettiin ja liikuttiin, ja vastustaja otti vastaan. Kolmannen erän pientä lipsahdusta ja vastustajan 4-1 kavennusta lukuun ottamatta suhteellisen selvää oli, miten peli tulee päättymään. Ja niinhän siinä viimoisessa erässä laitettiin reppuun vielä 4 palloa ja tulostaululla komeili voittolukemat 8-1 viimeisen summerin soidessa.

Hyvä päivä ja kiva saada 4 pistettä viikonlopusta kotiin vietäväksi! Tänään myös pelattiin kaksi peliä, joissa molemmissa pystyttiin pitämään yllä tasaisen varmaa suorittamista. Näillä on hyvä lähteä kohti kauden viimeistä turnausta!