Viimeisestä turnauksesta täydet pisteet

20.03.2024

Tiikerit - SBV

Kauden viimeinen turnausviikonloppu pärähti käyntiin Tiikereitä vastaan tasaisissa tunnelmissa. Ottelu sinkoili päästä päähän ja tuomarit piti pilkuntarkkaa linjaa, ettei fysiikan puolella tunnu pahalta kuin keuhkoissa. Tilastomerkinnöissä tämä näkyi ottelun osalta siinä, että enemmän pelin aikana merkintöjä tuli jäähyistä kuin muista uroteoista.

Vähän vantaalaiset tuntuivat välillä olevan sunnuntaiajelumoodissa ja ehkäpä nukkumatin unihiekkaisten aivojen avustamina palloa pomputeltiin enemmän kuin koripallo-ottelussa konsanaan.

Onneksi kuitenkin tahtoa oli tarpeeksi ja pieni helpotus saatiin pörräämiseen tokassa erässä, kun Nea ”Nepu” Takkinen vei valkopaidat 0-1 johtoasemaan.

Kolmannessa erässä saatiin sinetöityä Hilda Stenvallin maalilla 0-2 voittolukemat taululle ja päätösvihellys tuli enemmän kuin tarpeeseen.

Kokonaisuudessa hyvin porukka sai jalkansa kerättyä ja painettua tästä tärkeät pisteet himaan. Kuitenkaan tämä aamun sählypeli ei kauden parhaimpiin esityksiin yltänyt.

💎Pelin pistemimmit💎

0-1 #94 Nea ”tänään maistui” ”Nepu” Takkinen (#21 Jamila ”Samppa” Heroum)

0-2 #14 Hilda Stenvall (#19 Eveliina ”Ei” ”Eve” Avoranta)

💀Pelin pahikset💀

2min - Estäminen, #12 Sanna ”Santtu” Rissanen

2min - Mailaan lyönti, #8 Ina ”Inkki” Suutari

SBV - Rangers

Päivän tokaan ja kauden vikaan sarjapeliin lähtikin sitten aamukankeudesta vetristynyt porukka.

One more time, last hurrah ja kapteenin viimeiset huudatukset (ihan laulaen) taisi saada kelpofiiliksen koplaan, kun ensimmäistä osumaa saatiin odottaa vain 1min ja 22sekuntia. Tokaa, kolmatta ja neljättäkään ei tarvinnut ensimmäistä erää pidemmälle panttailla.

Toka erä mentiin samanlaisessa hurmoksessa, vaikkakaan tulostaululla komeilevat lukemat eivät ihan koko pelin totuutta kertoneetkaan. Tokan erän ehdoton kohokohta oli alivoimalla tehty 10-0 osuma. Tiedä sitten kuinka monta Noccoa Santtu oli pelien välissä kerinnyt kaataa kurkusta alas, mutta hyvin näytti kerkeävän kentällä.

Kolmas erä ehti vanheta vain pari minuuttia, kun viimeinen tuuletus lopetti kauden reilu 10minuuttia etuajassa. 12-0 lukemiin on aika maukasta päättää kausi!

Ps. Tämän pelin pistemimmilista on pidempi kuin tää koko kausi, joten niitä en ala erikseen kirjoittelemaan.

Aivan mahtavaa, että pystyttiin tällainen loppukaneetti antamaan kaudelle. Onnistujia oli pelissä pilvin pimein, mutta tärkeintä oli, että pelattiin hyvällä fiiliksellä joukkueena toinen toistamme jeesaten. Kiitos ja kumarrus kaikille pelaajille, valmentajille, taustajoukoille, sponsoreille ja faneille tästä tämän vuoden rupeamasta! Nyt tauolle ja parin viikon päästä (tai ehkä itsekseen jo aiemminkin) pizzalle!