Otteluraportti - Taistelupisteet mukaan Lohjalta

07.11.2016

LoSB - SB VANTAA 6-7  (2-3, 2-1, 2-3)
Tilastot

Miesten edustusjoukkue vieraili viime perjantaina Lohjalla ja haki tiukan taistelun päätteeksi mukaansa kaksi arvokasta sarjapistettä. Illan isäntä LoSB tarjosi kotisalissaan miehekkään vastuksen, mutta Edari onnistui lopulta kääntämään ottelun nimiinsä niittaamalla voittomaalin reilu pari minuuttia ennen päätössummeria.

Tero Koski käynnisti illan maalikarkelot viimeistelemällä kauden avausosumansa ajassa 5:53 ja Jonne Koskinen siirsi vieraat jo 0-2 johtoon pari minuuttia myöhemmin. Hiukan uneliaasti otteluun tullut kotijoukkue pääsi kuitenkin erän puolivälin jälkeen paremmin pelin kiinni ja kavensi ajassa 11:03, seuraavasta osumasta vastasi kuitenkin taas SB Vantaa, kun Kevin Starck vei vieraat jälleen kahden maalin karkumatkalle. Ajassa 16:45 Niilo Nevalainen korvasi Edarimaalilla aloittaneen Aleksi Paakkarin, joka joutui loukkaantumisen takia sivuun ottelusta, LoSB pääsikin kertaalleen yllättämään erässä myös Nevalaisen, kun ajassa 17:10 Samu Torvikoski ampui erätaukolukemiksi 2-3.

Kotijoukkueen näkyvimpiin pelaajiin kuulunut Niclas Fromholz toi isännät tasoihin ajassa 24:48, Edarin toisen erän ainokaisesta vastasi Kevin Starck illan toisellaan pelikellojen näyttäessä aikaa 31:18. Vain 27 sekuntia myöhemmin toi Fromholz kuitenkin kotijoukkueen uudestaan tasoihin osuessaan toistamiseen ja näissä 4-4 lukemissa siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Edari siirtyi 4-5 johtoon Benjamin Ileksen kauden toisella maalilla ja hieman erän puolivälin jälkeen vei Niko Stark vieraat taas kahden maalin johtoasemaan. LoSB käytti kuitenkin tähän saumaan aikalisänsä ja nousikin vajaassa minuutissa jälleen tasoihin, mutta lopulta Samuli Thamm täräytti ajassa 57:40 Valtteri Uusitalon syötöstä illan viimeisen pommin verkon perukoille ja näin ollen sarjapisteet lähtivät vierasjoukkueen matkaan.

SB Vantaa kairasi vieraspisteet melkoisen taistelun kautta ja nousi voiton myötä lohkon kärkipaikalle. Edelleen pelin sisällä tapahtuvat ailahtelut olivat melkoisia, mutta ottelun kriittisillä hetkillä vantaalaisjoukkue näytti jälleen vahvuutensa. LoSB:n osalta alkukauden sarjaohjelma on ollut vähintäänkin haastava, mutta perjantaina nähdyillä esityksillä sopii joukkueen parantavan sijoituksiaan kauden edetessä.

Erikoista

LoSB ja Tennarin Palloiluhalli tarjoaa yhden parhaista näyttämöistä 2. divarisalibandylle Etelä-Suomessa ja tälläkin kertaa tarjolla oli tunnelmallinen perjantai-ilta. 149 katsojaa ja hienot puitteet takasivat loistavat lähtökohdat illan pelille.

Muuta

Samuli Raumanni nousi kolmen tehopisteensä (0+3) turvin jälleen Edarin pistepörssin kärkeen ja oli myös perjantain pelissä vantaalaisjoukkueen tehokkain. Ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin voittomaalin ampunut Samuli Thamm.