Loiske - A-pojat 5 - 5, ensimmäinen harkkamatsi takana

11.09.2016

Ensimmäinen harjoitusottelu ja samalla lähes koko joukkeen voimin kerralla kasassa Espoossa. Valmentajilla oli hieman hakemista kokoonpanojen suhteen, mutta jonkinlaista hajua oli, minkälaisia kentällisiä lähdimme hakemaan. Pienen vääntelyn ja kääntelyn jälkeen fläppitauluille sekä ruutupaperille alkoi kentällisiä muodostumaan pienellä pelaajien avustuksella.

Tarkkaa pelisuunnitelmaa ei oltu suunniteltu, vaan hieman soitellen sotaan lähdettiin ensimmäiseen erään. Molempien joukkueiden osalta ensimmäinen erä oli odotetunlaisesti hakemista ja tunnustelua vaikka Loiske tulikin heti erän alussa kovaa kolmen kärjen karvauksella. Pienillä vinkeillä ja ohjeistuksilla Vantaa pääsi hurjasta alkupaineesta takaisin omaan rytmiin sekä peliin mukaan. Loiske hallitsi kyllä ensimmäistä erää tekemällä johtomaalin 1-0, mutta se ei lannistanut Vantaan poikia jotka nopeasti iskivät 1-1 tasoituksen.

Toiseen erään mentiin väliajan palavereiden sekä pienten kenttämuutosten kautta uudella asenteella. Vantaa ei enää menettänyt palloa ja peliä keskialueella kuten ensimmäisessä erässä vaan pääsi paremmin peliin kiinni. Valitettava jäähy hieman pilasi nousujohteista peliä ja Loiske pääsi iskemään pienestä merkkivirheestä sekä hieman onnekkaasta pompusta ylivoimalla 2-1 johtoon. Vantaa ei lannistunut tästä vaan uudella tarmolla, sekä selkärangan suoristuttua pääsi taas tasoihin 2-2:een. Se ei Vantaan A-junioreille riittänyt, vaan pojat saivat nopeasta tasoituksesta lisäpuhtia, sekä yhteispeliään kenttä kentälliseltä toimivaan ja erän lopussa olimmekin jo 2-5 johdossa, joista yksi osuma oli nätti yv maali.

Kolmas erä ei sitten ehkä ollutkaan niin mainittavan arvoista suorittamista. Ennakkoon varoitellut merkit ottelun hallinnasta sekä sen varjopuolista kostautuivat Vantaan osalta ja Loiske pääsikin kuin vahingossa tilanteeseen 5-5. Näihin loppunumeroihin peli myös päättyi salivuoron loputtua ennen ottelun päättymistä.

Tilastot:

1-0 Vastustaja

--------------------------------------------------

1-1 Teemu Satosuo

2 min Rangaistus Sampo Vuorisalo

2-1 Vastustaja YV

2-2 Sami Pulkki

2-3 Janne Sievinen (Teemu Satosuo)

2 min Rangaistus Vastustaja

2-4 Riku Himberg (Jone Valli) YV

2-5 Janne Eloranta (Niklas Paldanius)

3-5 Vastustaja

4-5 Vastustaja

5-5 Vastustaja

06.04.2024Joukkueiden avoimet harjoitukset käynnissä!
09.03.2024Kesäleirit kesäkuussa, ilmoittaudu nyt!