Vauhdikas alku kaudelle

25.09.2010

Liiganaisten kausi alkoi vauhdikkaasti OLS:ia vastaan lauantaina Myyrmäessä. Ottelu päättyi niukasti oululaisten voittoon lukemin 3-4. Vieraat karvasivat kovaa ja korkealta tuttuun tyyliin lähes koko ottelun ajan, kun taas Vantaa karvasi maltillisemmin ja iski vastahyökkäyksistä.

Ottelun avausmaali syntyi ajassa 9.48 Kristiina Kauppilan syöttäessä Emmi Niemelälle, joka iski pallon verkon perukoille. Sama parivaljakko oli toistamiseen asialla vieraiden toisen maalin rakentelussa, kun ottelua oli pelattu 36.50. Ulla Karjala kavensi toisen erän viimeisellä peliminuutilla lukemat 1-2 avaten kotijoukkueen maalitilin.

Päätöserässä OLS lisäsi johtoaan vielä kahdella osumalla. Heli Haapasalmen pullonkorkuinen etukulmasijoitus kavensi lukemat erän puolessa välissä 2-4, ja Jenni Rautanen sinetöi loppulukemat 3-4  rangaistuslaukauksesta vain pari sekuntia ennen ottelun päättymistä.

SB Vantaan pelit jatkuvat heti huomenna, kun joukkue matkaa Tampereelle Kooveen vieraaksi.

Seuraava kotiottelu pelataan 3.10. klo 13, jolloin vastaan asettuu sarjanousija Indians. Tervetuloa kannustamaan SB Vantaa voittoon!