Ensimmäinen fanireissu Joutsenoon

06.11.2016

Jee, eka pelireissu tiedossa. Joutsenoon!

Alusta saakka tsemppasin tyttöjä. Kannustus palkittiin ajassa 03:44, kun Jenni Rautanen toimitti pallon maalille, jossa Bea Karling oli terävänä irtopallossa ja siirsi pallon etukulmasta maaliin. Toisessa päässä tuttipullon korkuinen pienen pompun tehnyt reikäpallo pääsi yllättämään Vantaan maalilla torjuneen Milla Räsäsen alivoimalla. 1-1 –tasatilanteessa mentiin erätauolle.

Voihan vaippa! JoKa pääsi toiseen kertaan alivoimalla yllättämään Vantaan. Tytöt pitivät minua 10 minuuttia jännityksessä. Onneksi ajassa 36:45 Heli Haapasalmi lähti tiukkaan kanttiin, josta hän sai annettua pikkunätin Riitta Lankiselle. Ritu toimitti pallon Bealle maalille. Pallo tuli vielä sisätolpan kautta Jennille, jee maali! Vantaa siirtyi johtoon 2. erän loppupuolella Jennin iskiessä peiton läpi etukulmasta sisään Tiia Rännälin syötöstä.

Kolmannen erän vietin luottavaisin mielin peitto silmillä vaunuissa. Tytöt onnistuivat vielä kerran, kun Hanna Heltimoinen ja Tuula Aarni saivat riistettyä pallon vastustajan hyökätessä. Tuuski pääsi hurjaan juoksuun ja vei veskan pilttipurkille. Ottelu päättyi Vantaan 4-2 –voittoon.