Tärkeä voitto Panttereista

20.01.2016

Lauantai-iltana olivat tärkeät pisteet jaossa Myyrmäen urheilutalolla, kun SB Vantaa ja RSS Panthers kohtasivat runkosarjassa toisensa toista kertaa. Tällä kertaa oli meidän vuoro pelata kotona Myyrmäen urheilutalolla. Viime kohtaamisessa vieraissa joukkueiden välinen ottelu päättyi tasan 2-2, ja näin molemmat joukkueet saivat pisteen.

Ensimmäinen erä vihellettiin alkamaan. Maalia ei tarvinnut odottaa kauaa, kun ajassa 01:57 Vantaa pääsi maalin makuun. Pallon maaliin laittoi Bea Karling, ja syötön tarjosi Jenni Rautanen. Ensimmäisen maalin jälkeen peli oli hiljaista niin tuomareiden kuten pelaajienkin osalta. Pelissä oli vähän katkoja, ja useaan otteeseen mentiinkin pitkiä pätkiä ilman katkoja. Erän loppuun Vantaa sai pukukoppimaali,n ja maalin teki samat kuin ensimmäisen, mutta tällä kertaa pallon maaliin laittoi Jenni Rautanen ja syöttäjänä Bea Karling.

Toiseen erään lähdettiin 2-0 johtoasemasta. Erä aloitettiin sillä mihin ensimmäinen lopetettiin, eli maaliin. Maalin teki hyökkäyspelissä hyviä otteita näyttänyt Suvi Joutsen, ja syöttäjänä Jannica Lappalainen. Toiseen erään tuli myös rangaistuksia, ja ensimmäisen rangaistuksen sai vierasjoukkue estämisestä. Vantaa hyödynsi ylivoiman ja laittoi pallon maaliin. Ylivoimassa oli alussa hieman käynnistymisvaikeuksia, mutta lopulta pallo saatiin maaliin. Maalintekijänä oli Jannica Lappalainen ja syöttäjänä Jenni Rautanen. Ajassa 28:51 vastustaja pääsi maalin makuun ja teki 4-1 kavennusosuman. Kymmenen minuuttia myöhemmin vastustaja osui toistamiseen. Harmittavasti Vantaalle tuomittiin 2 minuutin rangaistus kiinnipitämisestä, ja näin vastustaja pääsi pelaamaan erän lopun ylivoimalla.

Kolmanteen erään lähdettiin alivoimalla, ja vierasjoukkue pääsi yrittämään ylivoimalla kolmatta kavennusta. Vantaan alivoima toimi hyvin, ja vierasjoukkue ei saanut kavennusosumaa. Kolmannessa erässä oli hyviä maalipaikkoja, etenkin vastustajalla oli monta täysin vapaata maalipaikkaa. Kuitenkaan maalit eivät maistuneet, ja vedot menivät meidän onneksemme ohi maalin. Vastustaja pelasi vielä erän lopussa kuudella kenttäpelaajalla, mutta ei onnistunut maalinteossa. Näin kolmanteen erään ei maaleja syntynyt, ja Vantaa voitti pelin numeroin 4-2.

Voitto ja kaksi pistettä! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.