Hallitseva mestari kuritti Vantaata

15.02.2015

Lauantaina SB Vantaata vastaan asettui hallitseva mestari SB-Pro. Ennakkoasetelmat pelille olivat selkeät, mutta se antoi vantaalaisille ainoastaan lisäpuhtia. Ensimmäinen erä SB-Pro:ta vastaan oli hyvää vääntöä kotijoukkueelta, ja nurmijärveläiset pääsivät tuikkaamaan vain kaksi maalia. Maalipaikkoja oli myös vierasjoukkueen päässä, joista oli kiittäminen esimerkiksi pelin alkuun osunutta SB Vantaan ylivoimaa. Ensimmäisessä erässä joukkue vielä muisti Jaana "Jasu" Oikarisen opit, ja toteuttikin niitä varsin hyvin.

Toiseen erään tuli lisää vinkkejä ja ehkä vähän kehujakin. Vantaalaiset innostuivat hieman liikaa hyökkäysmahdollisuuksista, mikä näkyi nopeasti tulostaululla. Negatiivisessa mielessä. Toisessa erässä oma verkko heilui peräti kahdeksan kertaa, mutta Vantaallakin oli pari hyvää tilannetta, jolloin Smurffien lyriikoiden mukaan "melkein tuli maali".

Kolmanteen erään lähdettiin "katse eteen ja suupielet ylöspäin, teen vaistoinkäymisistä voimaa". Elastinen innoitti Riitta "Ritu" Lankista laukomaan harjoitellun vapaalyöntikuvion päätteeksi hienon maalin, jolla saatiin kuparinen rikki. Positiivisiin hetkiin kuului myös alivoiman selvittäminen tarkalla työskentelyllä. Loppuerän teema oli jälleen Smurffeilta lainattu "konttaillaan, beibi konttaillaan". Pelin päätyttyä lukemat olivat vierailijoiden hyväksi 1-15. Varsin rumat luvut, mutta katsomosta kuullun mukaan kehitystä on kuitenkin tapahtunut.

Seuraava peli on tulevana keskiviikkona 18.2. Erä III:n vieraana, jolloin on jälleen mahdollisuus mitata kehittymistä ja saada lisää onnistumisia. Tervetuloa kannustamaan!