Pisteetön tuplaviikonloppu

07.02.2015

Kauden ensimmäisenä tuplaviikonloppuna naiset kohtasivat lauantain vieraspelissä TPS:än. Naisten peli lähtee tahmeasti liikkeelle, ja TPS tekee pelin ensimmäisen maalin ajassa 05:07. Kahden TPS maalin jälkeen erän lopussa Laura Kullaa saa 2 min jäähyn, josta TPS rankaisee nopeasti, ja erä päättyy lukemissa 4-0.

Toisessa erässä naiset pääsevät maalin tekoon, kun Jenni Rautanen nousee laitaa pitkin pallon kanssa ja syöttää Mira Kettuselle maalin eteen, joka siirtää pallon TPS maalivahdin edestä maaliin. Tämän jälkeen TPS kuitenkin rankaisee kolmesti, ja viimeiseen erään siirrytään lukemista 7-1.

Kolmas erä lähtee liikkeelle kahdella TPS maalilla, mutta naisetkin saavat onnistumisia, kun Heli Haapasalmi tekee maalin Riitta Lankisen syötöstä. Ajassa 51:33 Mari Kemppainen saa jäähyn, ja TPS rankaisee nopeasti kuten ensimmäisessäkin yv:ssä. Naiset pääsevät myös pelaamaan ylivoimaa mutta maalia ei yrityksistä huolimatta saada, ja lopulta peli päättyy lukemiin 12-2.

Kuvia TPS-ottelusta kuva-albumissa.

Viikonlopun kotipelissä naisia vastaan asettui NST Lappeenrannasta. Sunnuntain peliin naiset hakivat lisäenergiaa ja peli-iloa ah niin ihanista Smurffi-lauluista, jotka soivat lauantaina bussissa kotimatkalla ja sunnuntaina niin kopissa kuin alkulämmittelyssäkin.

Naisten peli lähteekin hyvällä draivilla liikkeelle, mutta siitä huolimatta NST tekee kaksi ensimmäistä maalia. Naiset kaventavat lukemiin 1-2 kun Miia ”Reissusmurffi” Saari tekee Karen ”Hoitajasmurffi” Asplundin syötöstä maalin ja näistä lukemista siirrytään myös erätauolle.

Toista erää värittävät useat jäähyt, ja erän alussa naiset joutuvat pelaamaan hetken 3 vs 5, kun sekä Miia Saari ja Tiia ”Bilesmurffi” Rännäli istuvat jäähyllä. Naiset selviävät hienosti alivoimasta, mutta nopeasti sen päättymisen jälkeen NST laukoo pelin lukemiin 1-3. Hetken pelataan myös 4 vs 4 kun ensin NST:n pelaaja estää Bea ”Suursmurffi” Karlingia ja pian sen jälkeen Rina ”Formulasmurffi” Rautala lyö mailalla. Erä päättyy lukemiin 1-4.

Kolmannessa erässä Jenni ”Tsemppismurffi” Rautanen tekee maalin Rina Rautalan syötöstä ajassa 51:42 mutta NST menee menojaan tehden erän aikana 7 maalia naisten sortuessa mm. merkkausvirheisiin pelin lopussa. Peli päättyy lopulta lukemiin 2-11. Yhteenvetona peli oli yhden Smurffilaulun sanoin ”Tuloksellisesti ei ehkä niin hyvä, mutta meininki oli aika smurffaava”.