Pikkujoulutunnelmissa 9-1 voittoon

16.12.2012

SB Vantaa kuritti Myyrmäessä vieraana ollutta Steelersiä sunnuntaina pelatussa ottelussa 9-1 lukemin. Pelin tiimellykseksen yhteydessä vietettiin seuran pikkujoulua, jossa katsojille oli tarjolla jouluherkkuja. Lisäksi parhaat kannustusjoukot palkittiin ottelun jälkeen tuotepalkinnoilla.

Vantaa hallitsi ottelua selkeästi, vaikka avausosuma syntyikin Steelersin Ada Kankaisen läpiajosta ajassa 03:48. Tasoitus nähtiin pari minuuttia myöhemmin Heli Haapasalmen rystykudista yläkulmaan, ja Hanna Englund sekä Jenni Rautanen kasvattivat osumillaan kotijoukkueen johdon 3-1 ennen erätaukoa.

Vantaalaiset jatkoivat maali-iloitteluaan toisessa erässä Laura Kullaan kahdella tällillä, ja Englund iski illan toisensa ottelun puolessa välissä. Bea Karlingin pukukoppimaali puolen kentän tuntumasta seitsemää sekuntia ennen summerin soittoa kasvatti etumatkaa entisestään.

Kolmanteen erään lähdettiin Vantaan turvallisen tuntuisessa 7-1 johdossa, ja pelin painopiste oli selvästi Steelersin kenttäpuoliskolla. Päätöserässä maalin suulle vaihdetulle Sara Seurujärvelle kirjattiin jopa 17 torjuntaa, jonka lisäksi pallo saatiin kahdesti toimitettua häkkiin. Jannica Lappalainen hyödynsi hämeenlinnalaisten virheen, kun ottelua oli pelattu 43:48, ja Hanna Englund viimeisteli hattutemppunsa vajaa minuutti myöhemmin.

Näissä tunnelmissa on hyvä siirtyä joulutauolle. Seuraava ottelu pelataan 5.1.2013 kello 13:30 Tapiolan urheilutalolla Indiansin vieraana.

Naisten edustusjoukkue kiittää kaikkia kannustajia, yhteistyökumppaneita ja toimitsijoita syyskaudesta ja toivottaa oikein hyvää & rauhallista joulua ja onnea vuoteen 2013.