Naisille voitto toisesta kotipelistä

18.10.2015

Sunnuntaina 11.10. pelattiin Myyrmäen kotihallissa neljäs divariottelu. Vastaan asettui Sheriffs Kaarinasta.

Ottelu alkoi tasaisella ensimmäisellä erällä. Laukauksia ei juuri nähty. Torjuntoja kertyi Sheriffien maalivahdille 1 ja kotijoukkueen maalivahdille 3. Erä oli kaikinpuolin tasaista puurtamista. Erätauolle lähdettiin lukemin 0-0.

Toiseen erään lähdettiin liikkeelle maalin kiilto silmissä. Tässäkään erässä maalia ei kuitenkaan nähty. Maalia yritettiin kovalla sykkeellä ja tämän seurauksena kotijoukkueen Bea Karling saikin jäähyn ajassa 36:26, syynä vaarallinen pelitapa. Alivoimasta suoriuduttiin kuitenkin erittäin hyvin, eikä vastustaja päässyt juurikaan pyörittämään omaa ylivoimaansa. Laukaukset toisessa erässä kotijoukkueen päätyyn 5 ja Sheriffien päätyyn 4.

Kolmas erä alkoi lukemissa 0-0. Edelleen maalinälkä oli totta kai kova, kun maaleja ei oltu nähty vielä kahdessa ensimmäisessä erässä. Maali saatiin kuitenkin kotijoukkueen onneksi aikaan ajassa 40:33, kun Jenni Rautanen ujuttaa pallon Sheriffien maaliin. Syöttöpiste maalista Heli Haapasalmelle.
Ajassa 57:47 Sheriffit ottavat aikalisän. Sheriffit päättävät ottelun tiukkaan pyöritykseen ja pelasivatkin loppuerästä kaksi viimeistä minuuttia ilman maalivahtia. Vantaan naiset pitivät kuitenkin nollapelin loppuun saakka ja näin ottelu päättyi voittoon lukemin 1-0. Kolmannessa erässä Sheriffien maalivahti torjui 10 vetoa ja kotijoukkueen maalivahti 5 vetoa.

Pelin jälkeen voitto pisti Vantaan naisille hymyn huulille.