Rangers - Naiset edustus (3 - 6)

Aika: 11.11.2023 11.30
Paikka: Esport-Areena
Sarja: 2. divisioona

SB Vantaa aloitti vahvasti aamun ensimmäisen pelinsä Rangersia vastaan. Maalin makuun päästiin jo heti ensimmäisen erän alkukahinoissa, kun Heroumin syöttö löysi Takkisen lapaan ja maaliverkot heiluivat.

SB Vantaan vanha aloitus ja aktiivinen pelitapa kantoikin koko ensimmäisen erän ja toiseen erään lähdettiin 0-3 johtoasemissa.

Toisessa erässä SB Vantaa iski lukemat 0-4. Erässä nähtiin myös pieni notkahdus, kun vastustaja rokotti huolimattomasta puolustuksesta ja kuroi maalieroa kiinni 1-4. Erän loppupuolella nähtiin myös lisää maaleja, kun SB Vantaa nosti lukemat 1-5. Maalihuumaa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun SB Vantaan saama jäähy mahdollisti Rangersille ylivoiman ja näin ollen Kirkkonummelaiset kirivät ylivoiman voimin tilanteeseen 2-5 vielä juuri ennen summerin soittoa.

Kolmannessa erässä SB Vantaa nosti vielä lukemat 2-6, mutta Rangers nousi 3-6. SB Vantaa otti vielä ottelun toisen jäähynsä muutamaa minuuttia ennen loppua.

Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut lopputulokseen ja SB Vantaa nappasikin suunnitellut 2 pistettä ensimmäisestä ottelusta!